ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Kancelarija Zdrave Srbije i u Užicu (VIDEO)

U Užicu je otvorena kancelarija Povereništva Zdrave Srbije,nakon koje ova stranka ima kancelarije u svim povereništvima u Zlatiborskom okugu,a ukupno 50 na nivou Srbije.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović istakao je da je cilj da se do raspisivanja izbora formira 100 opštinskih odbora stranke i ponovio da će na lokalnim izborima učestvovati,dok će organi stranke doneti odluku o izlasku na parlamentarne izbore.

„Mi nikome ništa ne dugujemo i ne moramo ništa da uradimo.Potpuno smo politički slobodni i nezavisni,što je retkost na političkoj sceni Srbije“,rekao je Stamatović u Užicu.

Stamatović je istakao i da Zdrava Srbija ima nov pristup da ne kritikuje niti komentariše poteze drugih političkih partija i njihovih lidera,pa ni onih sa kojima su bili u koaliciji,a više nisu.

„Mi nećemo da budemo ničije sluge i podanici,već politički partneri.Želimo da pokažemo da i van Beograda ima kvalitetnih ljudi.Kada pobedimo na lokalnim izborimo u Užicu i Zlatiborskom okrugu donećemo nešto novo na političkoj sceni,a to je da ćemo raditi u opštem, a ne u ličnom interesu“ , obećao je Stamatović.

Poverenik Zdrave Srbije u Užicu Vladan Virijević podsetio je da je ova stranka pokretač brojnih pitanja u Skupštini grada važnih za egzistenciju građana ,a da je taj rad prepoznat i u stranačkom rukovodstvu u kome je 5 članova Glavnog odbora iz užičkog Povereništva.

Virijević je rekao da će stranka imati svoje kandidate na lokalnim izborima u Užicu .

Kancelarija Povereništva Zdrave Srbije u Užicu zvanično počinje sa radom 10.februara.

Izvor:www.zoomue.rs

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице

Још један паклени дан – назире ли се крај овом низу како бисмо лакше дисали

Објављене нове цене горива

СРЦЕ Ужице: Власт не може да објасни разлику од 2075 бирача више на локалним изборима

Данас је Петровдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Црвено упозорење – врели дани и тропске ноћи све до 20. јула, данас до 40 степени

Данас још топлије, црвени метео-аларм у целој Србији