ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Подељене омладинске картице (видео)

Подела омладинских картица за младе организована је у вили Романија и Омладинском центру на Златибору. Подељено је 150 картица које се могу користити за попусте и намењене су младима од 15 до 29 година.

Младима који су се пријавили за картице су се најпре обратили у конгресном центру Романија. Омладински центар Ужице је подржао ову акцију јер има вишегодишње искуство у раду са младима, које је координаторка Марија Маричић охрабрила да учествују у пројектима ових центара.

Млади, које су углавном чинили ученици, су потом посетили просторије Омладинског центра које се налазе у општинској згради код стадиона Швајцарија. Отворени простор који је већ заживео је намењен дружењу, идејама, креативности и поново је наглашено да представља другу кућу за младе.

У реализацији пројекта картица учествовало је и удружење МП проџект, а могу се искористити за разне врсте попуста. Право на пријаву имали су млади од 15 до 29 година са пребивалиштем у Чајетини, а за 150 картица пријавило се 300 заинтересованих.

Прву картицу је симболично доделио председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

У просторијама Омладинског центра могу се преузети картице до 1. јуна, за оне који нису преузели на свечаној додели.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај