ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

ЗС и ДЈБ заједно у одбрану традиционалних вредности

Странка Здрава Србија (ЗС) и Покрет Доста је било (ДЈБ) постигли су договор о заједничком деловању у областима у којима имају исте или сличне ставове, првенствено по питању заштите националних интереса, државне имовине и природних ресурса Србије.

Ове две странке покренуле су кампању против најављене измене Устава, јер сматрају да грађани тренутно нису довољно информисани о последицама које би изазвале те промене највишег законодавног акта. „Ова кампања није уперена ни против кога, већ је у питању одбрана националних интереса. Желимо да се народ пита. Референдум је изузетно озбиљна и веома битна ствар у функционисању једне државе и сматрамо да би већина народа требало да одлучује о судбини своје државе“ рекао је тим поводом Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС).

– Све наше заједничке акције ће бити оријентисане на очување слободе, демократије, традиције, културе, породичних вредности, националног идентитета и свега онога што је некада красило помињање имена Србије и њених грађана. Зато је наш циљ да се поново створи класа српских домаћина који ће, у свему што раде, имати пред очима и на уму добробит своје породице, свога краја, свога народа и своје државе – нагласио је Стаматовић, додавши да ће ЗС сарађивати и заједнички деловати са свима онима којима је интерес државе Србије увек изнад личног интереса.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА