ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Значајно унапређена понуда Туристичко рекреативног комплекса Златибор

Туристичко рекреативни комплекс Златибор, са својих 10.000 метара квадратних површине, гостима нуди смештајне, угоститељске, спортске и забавне садржаје.

У протеклом периоду приступило се обнови постојећих и изградњи нових садржаја, почевши од реконструкције соба на другом спрату, преко постављања нових, економичнијих рефлектора у спортској дворани, изградњи сале са 50 места за радионице и семинаре, новог вешераја, све до постављања соларних панела на крову, тако да је овај објекат у правом смислу речи постао енергетски самоодржив.

Никола Новаковић директор ТРК Златибор

 „Уз подршку општине Чајетина, значајно је унапређена понуда овог комплекса. Недавно је завршена реконструкција 13 смештајних јединица које се налазе на другом спрату објекта, што нам је битно због све већег интересовање спортских екипа које код нас реализују своје припреме и такмичења. Већ током септембра Туристичко рекреативни комплекс Златибор угостио је неколико сениорских екипа, које су поред смештаја у новом руху имале и одличне услове за тренинге“ нагласио је директор ТРК Златибор Никола Новаковић.

Туристичко рекреативни комплекс Златибор

„Оно што је такође новина“ наставио је Новаковић „је да смо у спортској дворани поставили нове, знатно економичније рефлекторе. Са жељом да  заокружимо понуда комплекса, недавно смо отворили и вешерај који је на располагању и трећим лицима, а направљена је и једна сала, са могућношћу преграђивања, за семинаре и радионице капацитета до 50 места“
Свакако најзначајнија инвестиција коју смо завршили јесте постављање соларних панела на крову комплекса. Овој значајној инвестицији претходила је санација кровне конструкције дворане на коју је постављено 500 киловата соларних панела. Сада објекат, поред своје воде, има и своју електричну енергију што га чини енергетски ефикасним, што даље значи да ће трошкови функционисања комплетног објекта бити смањени на минимум.

Туристичко рекреативни комплекс Златибор

У оквиру Туристичко рекреативног комплекса послује и модеран „Спорт кафе“ у коме своје слободно време могу да проведу како гости комплекса, тако и сви становници и посетиоци Златибора, уживајући у богатој понуди пажљиво одабраног менија, независно од пансионског дела понуде.
Директор Новаковић је најавио да је у наредном периоду у плану изградња спа центра, пре свега за потребе спортиста, али који ће моћи да користе и комерцијални гости. „Планирана је и адаптација и санација соба на трећем спрату, што је значајно већи подухват од овог што је недавно завршен. Смештај задовољава највише стандарде, па су смештајни капацитети константно попуњени. Већ сада постоје резервације за наредну, како зимску, тако и летњу сезону.“  

Туристичко рекреативни комплекс Златибор ће од 16. октобра поново бити домаћин Регионалне АБА 2 кошаркашке лиге. „У сарадњи са са нашим шампионским клубом КК „Златибор Голд гондола“ и ове године ћемо бити једини домаћини два балон такмичења АБА2 лиге коју су наши момци прошле године и освојили. Први балон је у октобру, други у новембру, када ће Златибор бити поново домаћин најбољим екипама из бивше Југославије и региона. Све поменуто је још један показатељ да можемо да одговоримо свим захтевима гостију“ закључио је Новаковић.

Општина Чајетина/Огласна табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА