ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

“Златофест“ за најмлађе од 9. до 13. јануара

На златиборском Краљевом тргу и око њега од 9. до 13. јануара одржаће се манифестација на отвореном за децу под називом “Златофест“. У пет дана манифестације за малишане ће бити уприличен разнолик забавни, едукативни, а пре свега интерактивни програм.

“Златофест“ ће се дешавати на четири локације Краљевог трга, око језера, у поподневним сатима, са почетком у 16 и завршетком у 20 часова. На првој локацији маскоте медо Борко и веверица Златица забављаће дечицу и пролазнике и упућивати их на програмске активности на другој и трећој локацији.


Друга локација је “Божићно село“, где ће трупа аниматора спроводити забавне активности, као што су такмичење у прављењу Снешка Белића, лов на благо, такмичење у гађању мете грудвама и слично. Локација “Божићног села“ биће око Краљеве чесме. Трећа локација је бина на Краљевом тргу. На овој локацији планиран је забавно-едукативни програм у виду представа за децу, такмичења у плесу и певању, те читање басни. Четврта локација је резервисана за инфо пулт манифестације. За 13. јануар, последњи дан манифестације, планирано је свечано паљење бадњака.
Ова јединствена манифестација коју организују општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и удружење “Бизнис на штиклама“ из Новог Сада допринеће стварању празничне чаролије у самом срцу Златибора, по узору на сличне манифестације у европским градовима.

zlatiborpresss.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сутра до 32 степена, а онда опет потоп: Најновије упозорење РХМЗ: Ево какво нас време очекује од понедељка

Закон не забрањује продају електронских цигарета деци, а хемикалије које удишу су и те како штетне

Минимални годишњи одмор 20 радних дана, али радно искуство и школа доносе и дуже летовање

Сезона одмора се захуктава: Како најјефтиније плаћати у иностранству?

Ухапшена жена осумњичена да је претукла наставницу у школи на Новом Београду

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Србију чека сунчан и топао викенд, температура до 30 степени

Из културне ризнице града, предавање Миленко Мисаиловић