Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

“Златофест“ за најмлађе од 9. до 13. јануара

На златиборском Краљевом тргу и око њега од 9. до 13. јануара одржаће се манифестација на отвореном за децу под називом “Златофест“. У пет дана манифестације за малишане ће бити уприличен разнолик забавни, едукативни, а пре свега интерактивни програм.

“Златофест“ ће се дешавати на четири локације Краљевог трга, око језера, у поподневним сатима, са почетком у 16 и завршетком у 20 часова. На првој локацији маскоте медо Борко и веверица Златица забављаће дечицу и пролазнике и упућивати их на програмске активности на другој и трећој локацији.


Друга локација је “Божићно село“, где ће трупа аниматора спроводити забавне активности, као што су такмичење у прављењу Снешка Белића, лов на благо, такмичење у гађању мете грудвама и слично. Локација “Божићног села“ биће око Краљеве чесме. Трећа локација је бина на Краљевом тргу. На овој локацији планиран је забавно-едукативни програм у виду представа за децу, такмичења у плесу и певању, те читање басни. Четврта локација је резервисана за инфо пулт манифестације. За 13. јануар, последњи дан манифестације, планирано је свечано паљење бадњака.
Ова јединствена манифестација коју организују општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и удружење “Бизнис на штиклама“ из Новог Сада допринеће стварању празничне чаролије у самом срцу Златибора, по узору на сличне манифестације у европским градовима.

zlatiborpresss.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Акција Планинарског клуба Торник на планини Торничка Бобија

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пси луталице у драгачевском селу Горачићи у домаћинству Станковића растргли три овце и четворо јагњади

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ангажовање додатне тешке механизације и процена штете

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Слободанком Станков (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани опрезнији са зајмовима због све скупљих некретнина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршница Базума у Ужицу: Џез на српски начин

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ево где у Србији просечне плате имају шест цифара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дојаве о бомбама у школама широм Србије – Родитељима речено да не доводе децу на наставу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спремност у свим ситуацијама

ОГЛАСНА ТАБЛА