OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zlato i bronza za streličare Zlatiborca

Nakon prošle, za sve nas teške i izazovne godine streličari našeg kluba osvojili su zlato za kadete i bronzu za seniore na streličarskom turniru u Nišu održanom  21.02. 2021. godine. Izvanredan rezultat stiže kao potvrda dobre zajedničke organizacije i pojedinačnog truda i zalaganja naših streličara.

Naime, SK Zlatiborac od ove godine pojačan je za dva nova člana- u seniorskoj konkurenciji Miloš Boljević, iskusan streličar sa međunarodnim rezultatom i mladi perspektivni streličar Marko Vulić koji puca u kadetskoj konkurenciji.

Da je ova saradnja plodonosna dokaz je i da su na turniru, u odličnoj organizaciji Streličarskog Kluba Niš, naši streličari opravdali svoje iskustvo i svoj entuzijazam ipretočili u dve medalje, zlato u kadetskoj i bronzu u seniorskoj konkurenciji.

Mladi Marko Vulić, kao kadet, ispucao je  495/600 poena u raspucavanju, da bi u eliminacije otisao sa druge pozicije, nakon čega je briljirao i osvojio prvo mesto i prvu kadetsko zalto za naš klub.

Miloš Boljević kao senior, na raspucavanju, u izuzetno jakoj konkurenciji, ispred trenutno najboljih streličara lige, ispucao je rezulta 553/600 poena, koji ga je u eliminacioni deo takmičenja odveo sa prve pozicije na listi.

U eliminacionom delu takmičenja, Milošu je falilo malo sportske sreće,  da osvoji jedno od prva dva mesta, te je u izuzetno napetom meču za treće mesto bio na visini zadatka i opravdano osvojio bronzu.

Treba napomenuti i to da su ovo najbolji seniorski i kadetski  rezultat za SK Zlatiborac do sada. Sve čestitke našim takmičarima na postignutom uspeh i čvrsto verujemo da će se ovakvi i slični rezultati nizati i u narednom periodu takmičenja.

Klub u daljem radu očekuju dva zatvorena(indoor) turnira do kraja ovog i sledećeg meseca, nakon čega kreće otvorena (outdoor) sezona.

Streličarski klub Zlatiborac ovom prilikom najavljuje organizaciju turnira u Feild streličarstvu, zakazan za 16. maj 2021. godine, koji će se održati na Zlatiboru. Lokaciju i detalje  održavanja turnira objavićemo 14 dana pre takmičenja.

Feild streličarstvo, za one manje upućene, je jedna  od streličarskih disciplina na otvorenom(outdoor), u kojoj takmičari na nepoznatom terenu pucaju mete različitih udaljenosti. Ovo je izuzetno atraktivna disciplina koja okuplja veliki broj streličara kako kod nas tako i u regionu. Radujemo se ovom događaju jer predstavlja odličnu priliku da pokažemo svu prirodnu lepotu i zahtevnost zlatiborskog terena koji je svakako poželjan za ovaj tip takmičenja.

Oglasnatabla.info

 

 

 

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prosečna zarada u Srbiji u decembru 66.092 dinara

Oglasna Tabla

Za kilogram maline 300 dinara? (VIDEO)

Oglasna Tabla

141 novi slučaj virusa kovid-19 u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Počelo prolećno čišćenje grada

Oglasna Tabla

Podaci RZS: Gotovo duplo više umrlih nego rođenih u januaru

Oglasna Tabla

Na Zlatiboru niču brvnare koje izranjaju iz zemlje i upijaju prirodu

Oglasna Tabla

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovana 322 covid pacijenta

Oglasna Tabla

Navršio devedesetu, a i dalje vodi poslovne knjige

Oglasna Tabla

Prva trka zlatiborskih smučara na Svetskom prvenstvu

Oglasna Tabla