OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

Zlatni pojas Čačka

Protekli vikend u Čačku, u organizaciji Karate kluba „Borac“, održan je 50. po redu „Zlatni pojas Čačka“ na kome su nastupili takmičari iz Crne Gore, BiH, Severne Makedonije i Srbije. U subotu su nastupali poletarci, pionire i nade, a u nedelju kadeti, juniori i mlađi seniori.
Karatisti Karate kluba „Užice“ osvojili su 4 zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje. Kod pionira u apsolutnoj konkurenciji najbolji je bio Sergej Kurćubić, koji je posle tri pobede osvojio zlatnu medalju. Ognjen Zdravković u kategoriji poletaraca klasa C osvojio je prvo mesto, dok je kod pionirki klasa B Nađa Trnavac osvojila zlatnu medalju. Aleksandar Šnajder zauzeo je drugo mesto pioniri u C klasi, dok je Jorma Milojević osvojio bronzanu medalju u istoj kategoriji. U borbama Jovana Ćurčić 2008 preko 50 kg i Nikola Radović 2009 do 52 kg pobedama za treće mesto, osvojili su bronzu.
U nedelju nastupili su Lidija Trmčić juniorka do 48 kg osvojivši zlatnu medalju, dok je Pavle Ristović kadet do 68 kg zauzeo drugo mesto. Aleksandra Rogić kadet preko 54 kg poražena je u prvom kolu.
Tradicionalni turnir “Zlatni pojas Čačka” je istovremeno i izborni turnir za predstojeća zvanična međunarodna takmičenja. Na osnovu postignutih rezultata očekujemo da će iz našeg kluba biti još više takmičara koji će braniti boje reprezentacije Srbije-rekao je trener i predsednik Karate kluba “Užice” Živan Ršumović.

Izvor: Karate klub Užice

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla