ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Zlatiborskih hoteli u ruskim aranžmanima

Predstavnici ruskog “Pegas turistik” su ovih dana u organizaciji agencije “Kontiki” boravili u Srbiji. Turistička organizacija Zlatibor je za goste iz Rusije organizovala prezentaciju kojom su se upoznali sa najvažnijim informacijama o destinaciji. Turistički radnici iz Rusije bili su prijatno iznenađeni činjenicom da je Zlatibor destinacija koja je atraktivna za posetu tokom cele godine i da raspolaže podjednako kvalitetnom ponudom kako za porodični odmor, tako i za poslovne posete, ljubitelje prirode i adrenalinskih sadržaja. Dvadeset predstavnika “Pegas turistik” agencije imali su vremena da prošetaju centrom Zlatibora, upoznaju se sa novootvorenom “zlatnom” gondolom i obiđu nekoliko zlatiborskih hotela kako bi se uverili u kvalitet ugostiteljskih usluga.

“Pegas turistik” je jedan od najvećih organizatora putovanja u Rusiji koji ima predstavništva u više od 50 gradova Rusije, Ukrajine i Belorusije, a organizuje putovanja po celom svetu. Agencija organizuje individualna i grupna putovanja, ali i sportske, korporativne i VIP ture na globalnom nivou. O ozbiljnim namerama za saradnju sa turističkom industrijom Zlatibora najbolje govori činjenica da će u narednih sedam dana na Zlatiboru boraviti i predstavnici subagentskih agencija koje sarađuju sa veliki “Pegas turistik”- om.

Prvi rezultati ove saradnje su već vidljivi na internet stranici www.pegast.ru gde se već mogu rezervisati hoteli Mona, Palisad i Tornik. Za turiste iz Rusije su u ponudi aranžmani od sedam i četrnaest noćenja. U okviru aranžmana gosti mogu da izaberu boravak na Zlatiboru od četiri, sedam ili deset noćenja. Na portalu ruskog operatera trenutno se mogu rezervisati aranžmani od 21.februara pa do početka oktobra.

Izvor: Zlatibor.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Како заштитити род од климатских промена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да живот буде сладак као мед (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најважније што треба да знате о ММР вакцини која једина штити од малих богиња, најзаразније болести за коју човечанство зна

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ништа не чисти јетру као овај напитак, одличан је и за кости и крвне судове

ОГЛАСНА ТАБЛА

Развојни планови Златибора у жижи интересовања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лепа Брена проџект

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела примена нове заштитне мере којом се због тежег прекршаја одузима возило

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза: Облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саобраћај је умереног интензитета и услови за возњу су углавном повољни

ОГЛАСНА ТАБЛА