15.4 C
Uzice
април 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zlatiborski doručak na Jahorini

Turistička organizacija Zlatibor učestvovaala je na otvaranju zimske sezone Olimpijskog centra Jahorina, na poziv Minisartstva trgovine i turizma Republike Srpske. TO Zlatibor je u okviru događaja održala prezentaciju i najavu zimske sezone na veoma interesantan i specifičan način, pripremom „zlatiborskog doručka“.  U nedelju, 17.12.2017. godine u sali hotela „Bistrica“ brojnim novinarima i visokim zvanicama posluženi su tradicionalni gastronomski specijaliteti zlatiborskog kraja. Gosti koji su prisustvovali prezentaciji u okviru „zlatiborskog jutra“ imali su priliku da nauče kako se priprema čuvena komplet lepinja i da probaju najbolje sa Zlatibora, razne vrste pita, kačamak, sir, kajmak, suvomesnate proizvode,kao i da uživaju u degustaciji rakije šljivovice i ukusu „Čigota“ čaja.
Zlatiborsko jutro na Jahorini bilo je organizovano u okviru velike medijske promocije TV emisije „Kuhinjica“, što je ispratilo 22 medijske TV kuće, štampani mediji i portali, a reportaža koja je ovom prilikom napravljena biće prikazana na 34 TV stanice širom Srbije i regiona. 
Od ukupnog broja stranih gostiju na Zlatiboru, najveći broj su gosti iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Prezentacija Zlatibora na Jahorini je još jedan od pokazatelja dugogodišnje uspešne saradnje TO Zlatibora i Ministrastva turizma Republike Srpske, koje će na obostrano zadovoljstvo biti nastavljeno i dalje. 

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas je Veliki petak, najtužniji hrišćanski praznik

Oglasna Tabla

Sve je spremno za 7. Turnir šampiona Užice 2019 (VIDEO)

Oglasna Tabla

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla