ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized

Златиборска најлуђа ноћ уз Весну Змијанац и Алена Исламовића

Све претходне најаве и очекивања да ће испраћај 2021. и дочек 2022. на Златибору бити велики догађај обистиниле су се на најлепши и најбољи начин. Након године која је обележена ковид мерама и рестрикцијама, као и изостанка услед тога традиционалног дочека на Краљевом тргу 2021. године, Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор потрудиле су се да мештанима општине и свим посетиоцима златне планине приреде својеврсно народно весеље уз великане музичке сцене екс-ју простора, односно региона, Весну Змијанац и Алена Исламовића.

Програм дочека за памћење који је обележио рекордан број посетилаца почео је у 21 час наступом Алена Исламовића. Низали су се хитови како из соло каријере тако и из времена Бијелог Дугмета, „Не спавај мала моја“, „Лет на други свијет“, „Хероин“, „Лопов“ „А и ти ме изневери“, Липе цвату“, „Пљуни и запјевај“, „Ђурђевдан“, али и многе друге праћене овацијама и аплазима публике. После више од сат и по добре свирке, Ален је сцену препустио Весни Змијанац која је препун Краљев трг повела у најлуђу ноћ. У глас су Весна и окупљена публика певали, „ Понови за мном“, „Дођи што пре“, „Мало по мало“, „Не куните црне очи“, и у Нову 2022. закорачили са „Идем преко земље Србије“ док се над језером и тргом развио величанствен ватромет.

Заслужени предах двоје великана на ништа мање ефектан начин у првим минутима Нове године посетиоцима златне планине улепшали су трубачи Дејана Јевђића.

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор су још једном одличном организацијом дочека оправдали поверење туриста чији се број повећава из године у годину и показали зашто је златиборски дочек један од најпосећенијих у нашој земљи и региону. Програм новогодишњих концерата наставиће се „репризом дочека“ на Краљевом тргу, када наступа популарна Сенидах од 21 час. Преко 45 000 туриста одабрало је златну планину за место провода и одмора у току новогодишњих празника, а поред славља на тргу многа позната имена естраде наступају у реномираним клубовима и хотелима Златибора.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Резултати локалних избора и расподела мандата у Ужицу

Да ли је добро да спавамо поподне? Ево шта кажу истраживања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт бенда E-Play

ОГЛАСНА ТАБЛА

Необична зимница која се лако прави: Салата са шампињонима и киселим поврћем има одличан укус, а припрема је баш брза (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку

ОГЛАСНА ТАБЛА

У 32. години угинуо најстарији пас на свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

У препуној башти ГКЦ-а одржано „Боемско вече“ у склопу Жестивала (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стари град у Ужицу засијао пуним сјајем, други дан „Жестивала“(ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Западна Србија против насиља – окупљање око заједничких вредности