Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Zlatiborska gondola predstavljena na Snowmakerdays na Jahorini

Predstavnici Javnog preduzeća Gold gondola Zlatibor učestvovali su od 21. do 23. marta na manifestaciji Snowmakerdays koju je organizovala Kompanija Technoalpin u saradnji sa Olimpijskim centrom na Jahorini.

Ova manifestacije okupila je na Jahorini uticajne ljude iz oblasti skijanja, direktore i predstavnike ski centara iz regiona i sveta. Domaćin, OC Jahorina, predstavio je projekat veštačkog osnežavanja koji je urađen na ovoj planini.

IMG_6945

Učesnici manifestacije upoznali su se i sa projektom Gold gondola Zlatibor.

– Bila je to korisna razmena iskustava sa predstavnicima ski centara iz regiona, kao i kompanija iz oblasti novih zimskih i letnjih sadržaja. Iskustva vezano za savremene i avangardne zabavne parkove, predstavljena u toku tri dana izuzetno zanimljivog skupa u Olimpijskom centru Jahorina, mogu se odlično primeniti i na Zlatiboru – rekla je direktorka JP Gold gondola Zlatibor Bojana Božanić i dodala da su tokom skupa održani i sastanci sa menadžmentom OC Jahorina.

Snowmakersday53898197_2356567671041393_5391543412413431808_ns na Jahorini bila je i prilika da se razmene iskustva o upravljanju ski centrima kao i pravljenje novih planova za još uspešniju i sadržajniju novu zimsku sezonu.

Direktorka JP Gold gondola Zlatibor Bojana Božanić prošle godine je u organizaciji Kompanije Technoalpin posetila Švajcarsku, gde je imala priliku da se upozna sa iskustvima tamošnjih ski centara i razmeni iskustva sa kolegama.   

Izvor:.goldgondola.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Кикорики“ и „Човек по имену Ото“ – Културни центар Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији данас киша, на планинама снег

ОГЛАСНА ТАБЛА

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА