ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Златибор успешно представио туристичку понуду на сајму у Берлину

У петак, 9 . марта, завршена је најзначајнија манифестација у области туризма у Европи, Берлински ИТБ сајам. Од 7.  – 9. марта преко 160 земаља представило је своју туристичку понуду у 27 хала, а земља партнер ове године је била Грузија. На више од 160.000 метара квадратних представљено је више од 1.000 штандова са преко 10.000 излагача. Ове године ИТБ Берлин је организован први пут после паузе изазване вирусом Цовид 19, па је ово велики подстрек за туристичку привреду, која упркос кризи у свету очекује рекордну 2023. годину.

Златиборску туристичку привреду на сајму у Берлину су представљали Туристичка организација Златибор и Хотел „Златибор Мона“. Туристичка организација представила је понуду Златибора за предстојећу летњу сезону. Сва три дана, колико је сајам трајао, посетиоци су показали интересовање за најпознатије атракције „златне планине“- Стопића пећину, Голд гондолу, Сирогојно, Гостиље и остале. Интересовали су их авантуристички и породични садржаји, као и богата гастрономска понуда по којој је Златибор препознатљив. Представници Туристичке организације Златибор имали су прилике да одрже контруктивне састанке са разним партнерима из свих делова света, као и да присуствују предавањима о најновим достигнућима и новитетима у области туризма. Србију су поред представника туристичке привреде са Златибора представљали и Туристичка организација Србије, ТО Војводина, ТО Београд, ТО Нови Сад, ТО Чачак, ТО Краљево, ТО Нови Пазар., ТО Ниш, као и туристичке агенције КонТики Травел, Виктор тоурс, А хотели, Хyат.

Овај период године Туристичка организација Златибор посвећује припремама и промоцији летње туристичке понуде Златибора, а следећи наступ  је на Међународном сајму туризма у Бања Луци од 10.-12. марта.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Општина Пријепоље обезбедила климе за породлиште, мајстори их уградили џабе – нису наплатили своје услуге

Свака друга фирма у Србији без запослених или с једним радником

Двојицу мушкараца у Ивањици ударио гом док су брали малине

Наредне недеље нови јавни позив за премије за млеко

Извучени први добитници Велике летње наградне игре

„Бубе“ стигле у златиборски ауто-камп

ОГЛАСНА ТАБЛА

Летњи биоскоп на отвореном 21. јула

Данас је Свети Прокопије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Снажна подршка ужичким пројектима средствима из опортунитета