Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Златибор се представио на пролећном „Укус фесту“ у Београду

Туристичка организација Златибор учествовала је на пролећном фестивалу домаће хране и пића „Укус фест“ који је одржан у суботу, 13. маја 2023. године у београдском хотелу „Метропол“.  

Пред 50 излагача, преко 2.000 посетилаца и великим бројем медија који су пратили догађај, најављена је предстојећа летња туристичка сезона на Златибору. Присутнима су представљени туристички потенцијали „златне“ планине, иновације и капитални пројекти општине Чајетина. У години у којој најпосећенија планина Србије прославља важан јубилеј, 130 година организованог развоја туризма, улажу се велики напори да се што већем броју потенцијалних туриста представе бројни садржаји, атракције и активности који ће њихов боравак на Златибору учинити јединственим. 

На овогодишњем пролећном „Укус фесту“ представљена је широка лепеза домаћих производа из целе Србије, а посетиоци фестивала имали су прилику да пробају разне ароме и уживају у дегустацији различитих гастрономских специјалитета. 

Туристичка организација Златибор увек радо учествује и подржава манифестације које промовишу домаће производе, јер су управо домаћи, локални и аутентични производи током дугог низа година имали великог значаја за развој бренда и препознатљивости Златибора у земљи, региону и широм света. 

Манифестацију „Укус фест“ подржали су Министарство пољопривреде Владе Републике Србије, Привредна комора Србије, Секретаријат за привреду и туризам Скупштине града Београда, Туристичке организација Србије и Београда.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон