-1.2 C
Uzice
23 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zlatibor predstavio zimsku ponudu na Šumadija sajmu

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu otvoren 10.Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma koji će trajati do nedelje 25.11.2018. godine.Ova manifestacija, koja je 2012.godine nagrađena Turističkim cvetom kao najbolji događaj u funkciji promocije turizma, ove godine je okupila više od  100 izlagača. Posle Beograda i Novog Sada ovo je najvažniji sajam u zemlji koji je okupio veliki broj medija.

Sajam su svečano otvorili direktor „Šumadija sajma” Zoran Nedeljković i direktorka TO Kragujevac Snežana Milisavljević,  koji su iskazali zahvalnost za učešće na sajmu i želju da se uspešna saradnja na polju unapređenja razvoja turizma u Srbiji nastavi i dalje.

Kao i prethodnih godina, Turistička organizacija Zlatibor uzela je učešće na sajmu i gostima iz Šumadije predstavlja se u okviru štanda Regije Zapadna Srbija.

Posetioci štanda Zlatibora su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, kao i sa ponudom koju su turistička organizacija Zlatibora, hotelijeri I turističke agencije na Zlatiboru pripremili za zimsku sezonu.Najavljeni su i svi muzički izvođači koji nastupaju za vreme novogodišnjih praznika.

Tokom predstavljanja poseban akcenat stavljen je na specijalne promotivne paket aranžmane od 3,5,7, i 10 dana sa hit cenama smeštaja koji su dostupni do početka glavne sezone, a što je opet izazvalo posebnu zainteresovanost posetilaca štanda.

U tri dana posetioci Sajma mogu da se raspitaju i ocene ponude regionalnih i opštinskih turističkih organizacija. Ove godine na Sajmu su predstavljeni i različiti modeli suvenira, ručnih radova i naravno tradicionalni prehrambeni proizvodi.

Domaćini su se potrudili da Sajam pored poslovne ima i edukativnu stranu, pa su organizovana i brojna predavanja. Uz mnoštvo promocija, kulturno-umetničkih programa , posetioci sajma su mogli da učestvuju i u kvizu znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ i da osvoje vredne nagrade.

Izvor:TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uglavnom sunčano sa temperaturom do devet stepeni

Oglasna Tabla

Veliki podvig našeg sugrađanina Aleksandra u Francuskoj

Oglasna Tabla

Užički đaci na bilbordima Ministarstva prosvete

Oglasna Tabla

Dobri Nenad Đokić spasao kuče iz Đetinje posle 20 dana agonije (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sadržaji Narodnog muzeja dostupniji osobama sa invaliditetom

Oglasna Tabla

Vojska poziva sve punolente mladiće da se prijave u vojnu evidenciju

Oglasna Tabla

Proleće će pokrenuti gondolu a gondola nove turističke projekte i sadržaje

Oglasna Tabla

Pregledi stručnih saradnika u Čigoti

Oglasna Tabla

Predlog Vladi Srbije da subvencioniše kupovina bicikala

Oglasna Tabla