ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Златибор оборио све рекорде, постаје прва дестинација у Србији на којој се отвара хотел са пет звездица

Чајетина – Након две изутетно тешке године за домаћи туризам, у првих седам месеци ове године у Србију је дошло више од два милиона туриста, што у односу на прошлу годину предстваља раст од 55 одсто. Приметан је и број страних туриста, а једна од најпосећенијих дестинација већ традиционално је Златибор на ком је летња сезона која се полако примиче крају, била једна од најуспешнијих.

„Златибор је ове године за сада једини планински центар у Србији који је угостио више од 100.000 туриста, док је код бања то пошло за руком Врњачкој Бањи. Високо је позиционаран на европској и светској туристичкој мапи, а кроз нова улагања у наредним годинама очекујемо још већи број посетилаца“, изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

Да Златибор постаје дестинација светских путника показује то што управо на овој планини једна од водећих светских хотелских групација „Karisma Hotels & Resorts“, отвара свој први хотел са пет звездица у Србији управо на Златибору. Тако ће се наш најпосећенији планински центар наћи на листи светских дестинација на којима ова групација послује.

„Поносни смо на то што ћемо управљати објектом у ком ће моћи да уживају сви љубитељи луксуза, комфора, беспрекорне услуге и гастрономске понуде, управо на једној од најлепших дестинација у Србији, на Златибору. Имајући у виду наше дугогодишње искуство у хотелијерству и висок ниво квалитета самог објекта и садржаја, верујем да ће за све наше госте то бити незаборавна успомена, што је примарни задатак нас хотелијера. Желимо да гостима пружимо ужитак какав имају посетиоци наших хотела широм света“, рекао је Немања Костић, директор „Karisma Hotels & Resorts“, за Европу и Блиски исток.

Овај хотелски комплекс имаће 71 смештајну јединицу, са додатним капацитетима у врло луксузном резиденцијалном делу. Дизајниран је тако да се потпуно интегрише са природним амбијентом који га окружује.

ГЗС/ РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Културни програм у КЦ „Златибор“ Чајетина за крај ове, и почетак следеће године

ОГЛАСНА ТАБЛА

У општини Пожега нема листе чекања за услугу личног пратиоца детета (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српски ђаци бољи на ПИСА тестовима, морамо да радимо на примени стеченог знања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милић: Од данас кардиохирургија не само да нема листу чекања, већ нема ни листу заказивања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Повећан број ноћења туриста у односу на прошлу годину за 15 одсто

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Такмичарски дани младих иноватора и предузетника“ у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Gorivo pojeftinilo!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Онлајн клађење и апликација за упознавање разлог да банка не одобри кредит

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронађен му је пиштољ и 126 меткова

ОГЛАСНА ТАБЛА