Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Златибор оборио све рекорде, постаје прва дестинација у Србији на којој се отвара хотел са пет звездица

Чајетина – Након две изутетно тешке године за домаћи туризам, у првих седам месеци ове године у Србију је дошло више од два милиона туриста, што у односу на прошлу годину предстваља раст од 55 одсто. Приметан је и број страних туриста, а једна од најпосећенијих дестинација већ традиционално је Златибор на ком је летња сезона која се полако примиче крају, била једна од најуспешнијих.

„Златибор је ове године за сада једини планински центар у Србији који је угостио више од 100.000 туриста, док је код бања то пошло за руком Врњачкој Бањи. Високо је позиционаран на европској и светској туристичкој мапи, а кроз нова улагања у наредним годинама очекујемо још већи број посетилаца“, изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

Да Златибор постаје дестинација светских путника показује то што управо на овој планини једна од водећих светских хотелских групација „Karisma Hotels & Resorts“, отвара свој први хотел са пет звездица у Србији управо на Златибору. Тако ће се наш најпосећенији планински центар наћи на листи светских дестинација на којима ова групација послује.

„Поносни смо на то што ћемо управљати објектом у ком ће моћи да уживају сви љубитељи луксуза, комфора, беспрекорне услуге и гастрономске понуде, управо на једној од најлепших дестинација у Србији, на Златибору. Имајући у виду наше дугогодишње искуство у хотелијерству и висок ниво квалитета самог објекта и садржаја, верујем да ће за све наше госте то бити незаборавна успомена, што је примарни задатак нас хотелијера. Желимо да гостима пружимо ужитак какав имају посетиоци наших хотела широм света“, рекао је Немања Костић, директор „Karisma Hotels & Resorts“, за Европу и Блиски исток.

Овај хотелски комплекс имаће 71 смештајну јединицу, са додатним капацитетима у врло луксузном резиденцијалном делу. Дизајниран је тако да се потпуно интегрише са природним амбијентом који га окружује.

ГЗС/ РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Уводи се забрана претицања за камионе на ауто-путу?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове радионице у СтаПарку током викенда

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад унуци засуку рукаве и прабаби исцепају дрва за зиму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА