7.9 C
Uzice
новембар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

ZLATIBOR NA SAJMU „ITB 2017“ U BERLINU

ROJAL

Turistička organizacija „Zlatibor“ predstavlja i ove godine ponudu planinskog centra Zlatibor na najvećem svetskom sajmu turizma „ITB“ u Berlinu, koji se održava od 08. do 12. marta 2017. godine.

Posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude ove planine, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, kulturno–istorijskim nasleđem, ali i da se upoznaju sa smeštajnim, sportskim kapacitetima i ostalim sadržajima kojima Zlatibor raspolaže.

Turistička organizacija „Zlatibor“ na sajmu u Berlinu, učestvuje u okviru štanda TO Srbije, zajedno sa turističkim organizacijama Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Čačka, Niša, Dimitrovgrada, Požarevca, Despotovca kao i predstavnicima turističke privrede iz agencija Magelan Travel, Serbia tour operator, Turorama, Wild Serbia Adventure, Robinson Avdenture Team, Big Blue Travel, Luna Trave i hotela MK Resort, Zlatibor Mona, Vila Majur i nacionalne avio kompanije Er Srbija.

Nemačka godinama predstavlja jedno od najvažnijih tržišta za turizam naše zemlje. U Srbiji je u 2016. godini zabeleženo 63.935 dolazaka nemačkih turista, 5 % povećanje u odnosu na 2015. i oni su ostvarili 128.897 noćenja, što je 5 % više nego 2015. (Izvor za statističke podatke: TO Srbija)

Rast nemačkih turista je zabeležen i na Zlatiboru, u 2016. ih je bilo ukupno 1109, dok je u 2015. na Zlatiboru boravilo 729 gostiju iz ove zemlje.

Izvor:zlatibor.org.rs

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nisu hteli da zakrpe rupu, onda je Milan u rupu na sred puta posadio cveće, problem je rešen hitno ( FOTO)

Oglasna Tabla

Potreba za izmenom zakona: Porodiljama treba obezbediti makar minimalac

Oglasna Tabla

Titovim „Plavim vozom“ do Užičke republike

Oglasna Tabla

Truba Jevđića prošla ceo Solunski front: Zlatni instrumet čuva priče duže od sto godina

Oglasna Tabla

Hoće li električni automobili izazvati novu prirodnu katastrofu?

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art

Oglasna Tabla

Данас су Свети Врачи – Свети Козма и Дамјан

Oglasna Tabla

Danas oblačno i hladnije

Oglasna Tabla

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Oglasna Tabla