ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Златибор Моунтаин Ресорт & Спа: У најсавременији планински ресорт у Србији уложено преко 50 милиона евра


Галенс Инвест једна је од највећих домаћих инвестиционо-грађевинских компанија, која се бави инвестицијама у стамбене и пословне објекте. У последње време посебну пажњу јавности скренула је својим инвестицијима у хотелски бизнис.

Једна од великих инвестиција компаније Галенс Инвест јесте и Златибор Моунтаин Ресорт & Спа, новоизграђени луксузни планински ризорт на Златибору, који се простире на преко 40.000 м2.

– У питању је инвестиција која превазилази 50 милиона евра, захваљујући којој ће бити отверно преко 200 нових радних места. Хотел је изграђен у складу са насавременијим архитектонско-грађевинским стандардима, а посебна пажња посевећена је дизајну и уређењу ентеријера, енергетској ефикасности, аутоматизацији пословања уз фокус на технологију и функционалност – открива Милосав Дуњић директор Златибор Моунтаин Ресорт & Спа.

Како каже, хотел ће бити категорисан са 5 звездица, јер располаже са преко 300 комфорних и луксузно опремљених соба и апартмана, а гости ће бити у прилици да уживају и у највећем и најсавременијем спа центру, који се простире на чак 40.000 м2.

– У оквиру спа центра гостима ће бити на располагању 4 базена, испуњених магнезијумском водом, чије анализе са престижних европских институте су показале да је једна од најлековитијих те врсте у Европи – каже Дуњић.

Богата гастрономска понуда Златибор Моунтаин Ресорт & Спа биће презентована у различитим концептима хотелских ресторана и барова.

– У пансионском ресторану са погледом на Језеро, гости могу уживати у специјалитетима интернационалне кухиње, припремљеним и сервираним на најсавременијој опреми и уз интеракцију са хотелским особљем кроз концепт “отворене кухиње” – открива директор овог хотела.

Љубитељима забаве и рекреације на располагању су фитнесс центар, куглана, билијар сала, као и модерна играоница за најмлађе, која се простире на преко 500 м2. За пословне скупове и догађаје, клијентима су на располагању три конференцијске сале, са аудио и визуелном опремом најновије генерације.

Прави куриозитет хотела представља пространи лоббy бар, са издвојеним департманом намењеном хедонистима.

Хотел поседује и преко 200 подземних гаражних места, распоређених у две етаже, са могућношћу пуњења електричних возила.

– Са поносом истичемо да је Хотел Златибор један од најсавременијих објеката овог типа у региону. Резиденцијални део објекта, заједно са спа центром и а ла царте рестораном отворен је половином децембра, док се отварање остатка комплекса планира за половину фебруара 2022. године – напомиње Дуњић.

Поверење за управљање Златибор Моунтаин Ресорт & Спа уступљено је професионалној компанији НС Хотелс Хоспиталитy Манагемент Гроуп, која на свим позицијама окупља младе, талентоване и висококвалификоване кадрове.

Извор: блиц.рс

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)