OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Златибор Моунтаин Ресорт & Спа: У најсавременији планински ресорт у Србији уложено преко 50 милиона евра


Галенс Инвест једна је од највећих домаћих инвестиционо-грађевинских компанија, која се бави инвестицијама у стамбене и пословне објекте. У последње време посебну пажњу јавности скренула је својим инвестицијима у хотелски бизнис.

Једна од великих инвестиција компаније Галенс Инвест јесте и Златибор Моунтаин Ресорт & Спа, новоизграђени луксузни планински ризорт на Златибору, који се простире на преко 40.000 м2.

– У питању је инвестиција која превазилази 50 милиона евра, захваљујући којој ће бити отверно преко 200 нових радних места. Хотел је изграђен у складу са насавременијим архитектонско-грађевинским стандардима, а посебна пажња посевећена је дизајну и уређењу ентеријера, енергетској ефикасности, аутоматизацији пословања уз фокус на технологију и функционалност – открива Милосав Дуњић директор Златибор Моунтаин Ресорт & Спа.

Како каже, хотел ће бити категорисан са 5 звездица, јер располаже са преко 300 комфорних и луксузно опремљених соба и апартмана, а гости ће бити у прилици да уживају и у највећем и најсавременијем спа центру, који се простире на чак 40.000 м2.

– У оквиру спа центра гостима ће бити на располагању 4 базена, испуњених магнезијумском водом, чије анализе са престижних европских институте су показале да је једна од најлековитијих те врсте у Европи – каже Дуњић.

Богата гастрономска понуда Златибор Моунтаин Ресорт & Спа биће презентована у различитим концептима хотелских ресторана и барова.

– У пансионском ресторану са погледом на Језеро, гости могу уживати у специјалитетима интернационалне кухиње, припремљеним и сервираним на најсавременијој опреми и уз интеракцију са хотелским особљем кроз концепт “отворене кухиње” – открива директор овог хотела.

Љубитељима забаве и рекреације на располагању су фитнесс центар, куглана, билијар сала, као и модерна играоница за најмлађе, која се простире на преко 500 м2. За пословне скупове и догађаје, клијентима су на располагању три конференцијске сале, са аудио и визуелном опремом најновије генерације.

Прави куриозитет хотела представља пространи лоббy бар, са издвојеним департманом намењеном хедонистима.

Хотел поседује и преко 200 подземних гаражних места, распоређених у две етаже, са могућношћу пуњења електричних возила.

– Са поносом истичемо да је Хотел Златибор један од најсавременијих објеката овог типа у региону. Резиденцијални део објекта, заједно са спа центром и а ла царте рестораном отворен је половином децембра, док се отварање остатка комплекса планира за половину фебруара 2022. године – напомиње Дуњић.

Поверење за управљање Златибор Моунтаин Ресорт & Спа уступљено је професионалној компанији НС Хотелс Хоспиталитy Манагемент Гроуп, која на свим позицијама окупља младе, талентоване и висококвалификоване кадрове.

Извор: блиц.рс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ПИО фонд остао без великог броја пензионера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Миленка из Нове Вароши још увек нема, нестао пре 20 дана породица трага за њим

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тиодоровић: Разматрамо одлагање школске године и опцију да се одељења са 30 ученика деле

ОГЛАСНА ТАБЛА

Буктиња прогутала Фиат Пунто: Запалило се возило испред зграде у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сунчан и топао летњи дан у Србији: Највиша дневна температура 35 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због кријумчарења наркотика у Пријепољу ухапшен пар из Подгорице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац теже повређен након пада са мотора у Бродареву

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Браниславом Митровићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

РЕКОРД У УЖИЦУ! 3.200 људи на Слободи, само за 50 људи мање него ли у читавом колу Суперлиге!

ОГЛАСНА ТАБЛА