20.8 C
Uzice
април 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zimski sadržaji u Dino parku u funkciji od sledeće nedelje

Dino i avantura park na Zlatiboru tokom novogodišnjih praznika bio je veoma dobro posećen iako pojedini zimski sadržaji, planirani za ovu zimsku sezonu, zbog nedostatka snega, još uvek nisu pušteni u funkciju.

Dino i avantura park, kao što se i moglo očekivati, privukao je veliku pažnju turista, posebno najmlađih koji su uživali u mnoštvu ponuđenih sadržaja. Posebno raduje činjenica da je tokom proteklih dana vladalo i veliko interesovanje za kupovinu porodičnih karata, koje su po veoma pristupačnoj ceni mogli kupiti meštani opštine Čajetina. Do sada ih je prodato oko 150.

„Poseta je bila dosta velika. Želim da naglasim da smo imali dosta stranaca. Meštani opštine Čajetina odlično su prihvatili našu ponudu za članske karte, i samim tim postali deo našeg tima“, rekla menadžerka Dino parka, Milica Zec.

Dodaje da zimski sadržaji još uvek nisu stavljeni u funkciju, što im je itekako poremetilo planove:

„Radovi su još u toku i do kraja iduće nedelje imaćemo pripremljene sve zimske sadržaje koje smo planirali za ovu turističku sezonu. To su: tjubing, klizalište, sankalište, ski škola i motorne sanke. Trenutno se radi tjubing i ski škola. Sankalište je gotovo a klizalište će biti otvoreno do kraja nedelje, tako da posetioce očekuje pregršt novih zanimljivih sadržaja“.

Cena ulaznice u Dino park trenutno iznosi 200 dinara, a zadržaće se do stavljanja u funkciju planiranih zimskih sadržaja.

Izvor:zlaiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bolnica u Užicu dobila ultrazvučni aparat zahvaljujući akciji „Asovi za decu Zapadne Srbije“

Oglasna Tabla

Sindikat srpske policije RC Užice organizuje 24. po redu Memorijalni turnir „Sećanje na Željka Simića“

Oglasna Tabla

Održan šesti Sajam obrazovanja „Zanimanje, zvanje, znanje“ (VIDEO)

Oglasna Tabla