Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Зимска чаролија „Златофест“ на Златибору

На златиборском Краљевом тргу и око њега 9. јануара је почела манифестација на отвореном за децу под називом “Златофест“. У пет дана организованог програма, до 13. јануара, за малишане је уприличен чаробан амбијент као и разнолик забавни, такмичарски, едукативни а пре свега интерактивни програм. “Златофест“ се одржава на четири локације Краљевог трга, око језера. У поподневним сатима, са почетком у 16 и завршетком у 20 часова.

Отварање манифестације је пратио и забавни програм аниматора, меда Борка и веверице Златице. Такође аниматори обучени у костиме Олафа и Елфе, помоћника Деда Мраза, су присутној деци делили капе и беџеве. Док је велику пажњу деце привукла и Елса, лик из анимираног филма „Залеђено краљевство“.

Потом је око Краљеве чесме, у оквиру “Божићног села“, спроведено пар забавних активности за децу, као што су такмичење у прављењу Снешка Белића, лов на благо, такмичење у гађању мете грудвама и слично.

Након такмичарског дела програма малишани су имали прилику да уживају уз представу „Мајмун Миша у земљи слаткиша“ у извођењу „Жељко Весељко“ аниматора. На истој локацији и током наредних дана манифестације планиран је је забавно-едукативни програм у виду представа за децу, такмичења у плесу и певању, читање басни. Тако да се дружимо и наредних дана у такмичењу у надвлачењу са конопцем „Царе, дај војску“, „Потрази за благом“, такмичењу у караока певању, такмичењу у гађању мета грудвама и постављању хранилица за птице и веверице, као и многим другим занимљивим активностима.

Ова јединствена манифестација коју организују општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и удружење “Бизнис на штиклама“ из Новог Сада је већ првог дана допринела стварању празничне чаролије у самом срцу Златибора, по узору на сличне манифестације у европским градовима.

Очекујемо Вас и наредних дана. Најмлађе чекају игре, представе, певање и плесање, док старије генерације очекује повратак у детињство.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Млекара „Наша Златка“ освојила награду за иновативност у производњи традиционалне српске хране на фестивалу хране и вина у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креманци поучени пророчанством Тарабића спавају мирно, Чачани страхују од нуклеарног удара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 81.годишњица од ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЛАТКО ОД ДУЊА према традиционалним рецептима: Два начина припреме за уживање у јесењим данима (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће сезона ПРЕХЛАДА И ГРИПА: Ово су могући знакови да вашем телу недостаје ВИТАМИН Ц

ОГЛАСНА ТАБЛА

„ОВДЕ ВОДЕ ЛЕЧЕ, А ЉУДИ ВИДЕ ДАЉЕ“ Јелена чува успомену на видовите претке Тарабиће, а кућа Милоша и Митра постаће туристичка атракција

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како да уштедите грејање и сачувате топлоту у дому? Јефтини трикови које ћете увек користити

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нема одлагања грејне сезоне, ни рестрикција

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 25. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА