Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Зимска чаролија „Златофест“ на Златибору

На златиборском Краљевом тргу и око њега 9. јануара је почела манифестација на отвореном за децу под називом “Златофест“. У пет дана организованог програма, до 13. јануара, за малишане је уприличен чаробан амбијент као и разнолик забавни, такмичарски, едукативни а пре свега интерактивни програм. “Златофест“ се одржава на четири локације Краљевог трга, око језера. У поподневним сатима, са почетком у 16 и завршетком у 20 часова.

Отварање манифестације је пратио и забавни програм аниматора, меда Борка и веверице Златице. Такође аниматори обучени у костиме Олафа и Елфе, помоћника Деда Мраза, су присутној деци делили капе и беџеве. Док је велику пажњу деце привукла и Елса, лик из анимираног филма „Залеђено краљевство“.

Потом је око Краљеве чесме, у оквиру “Божићног села“, спроведено пар забавних активности за децу, као што су такмичење у прављењу Снешка Белића, лов на благо, такмичење у гађању мете грудвама и слично.

Након такмичарског дела програма малишани су имали прилику да уживају уз представу „Мајмун Миша у земљи слаткиша“ у извођењу „Жељко Весељко“ аниматора. На истој локацији и током наредних дана манифестације планиран је је забавно-едукативни програм у виду представа за децу, такмичења у плесу и певању, читање басни. Тако да се дружимо и наредних дана у такмичењу у надвлачењу са конопцем „Царе, дај војску“, „Потрази за благом“, такмичењу у караока певању, такмичењу у гађању мета грудвама и постављању хранилица за птице и веверице, као и многим другим занимљивим активностима.

Ова јединствена манифестација коју организују општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и удружење “Бизнис на штиклама“ из Новог Сада је већ првог дана допринела стварању празничне чаролије у самом срцу Златибора, по узору на сличне манифестације у европским градовима.

Очекујемо Вас и наредних дана. Најмлађе чекају игре, представе, певање и плесање, док старије генерације очекује повратак у детињство.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Топло, али нестабилно време – температура до 26 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

На шалтерима пошта од данас пријава за туристичке ваучере за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за јавност ГрО ССП Ужице Путници на ужичкој железничкој станици у улози планинара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење – Ђетињу посетили марсовци

ОГЛАСНА ТАБЛА