Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Зелено – леви фронт Ужице подржава протест радника ЈКП Биоктош

Ужички одбор Зелено-левог фронта пружа пуну подршку протесту радника ЈКП Биоктош који су се прекјуче окупили испред градске куће у Ужицу како би изразили незадовољство висином зараде, топлим оброцима, регресима, као и лошим управљањем предузећем.

Око 130 радника су у разговору са замеником градоначелнице Драгољубом Стојадиновићем изнели своје захтеве и проблеме узроковане нестручним управљањем страначки постављених, некомпетентних руководилаца и најавили могућност обуставе рада уколико се у наредних десетак дана не постигне договор.

Проблеми окупљених радника укључују бројне афере које потресају јавно-комунално предузеће, између осталих страначко запошљавање некомпетентних лица на руководећим позицијама, као и смањен број и неповољан материјални положај извршилаца.

Ужички одбор Зелено-левог фронта поздравља борбу радника ЈКП Биоктош за достојанствен живот. Сматрамо да је неколегијалност руководства ЈКП Биоктош са својим извршиоцима који су срж предузећа срамна и за сваку осуду. Такође, апелујемо на представнике локалних власти да ураде све што је у њиховој моћи да се изнети проблеми радника успешно и у што краћем року реше, и да се у процесу решавања узме у обзир колико су услуге радника комуналног предузећа битне за витално функционисање града и грађана.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Годишњица завршетка НАТО бомбардовања: 24 године од краја Битке на Кошарама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела 16. Полицијада на Златибору (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 10. јун

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу