6.3 C
Uzice
децембар 7, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

ZDRAVKO ČOLIĆ NA 24. DRINSKOJ REGATI

bb
Najveća balkanska zvezda – Zdravko Čolić održaće u petak, 21. jula, veliki koncert u Bajinoj Bašti. Kako ekskluzivno saznaje Drina Info na 24. Drinskoj regati glavna muzička zvezda biće popularni Čola. On će imati nastup u okviru Most Festa a već je objavljeno da će ovogodišnja Drinska regata trajati od 19. do 23. jula.

Dejan Mlađenović, direktor Sportsko-turističkog centra „Bajina Bašta“ potvrdio je danas za Drina Info da su višemesečni pregovori oko nastupa Zdravka Čolića u Bajinoj Bašti uspešno finalizovani i da nas ove godine na Drinskoj regati čeka spektakularan koncert. Mlađenović je izrazio veliko zadovoljstvo što će svi posetioci manifestacije imati priliku da slušaju istinsku muzičku legendu sa ovih prostora i naglasio da je i ovo logičan korak ka očuvanju statusa Drinske regate kao najbolje turističke manifestacije u Srbiji.

U Bajinoj Bašti su u proteklim godinama već nastupale brojne muzičke zvezde poput Vlade Georgieva, Tonija Cetinskog, Gorana Bregovića ali se očekuje da će za koncert Čolića biti najveće interesovanje i da će privući najviše posetilaca na izletište pored Drine.

Drinska regata je tokom prošle godine proglašena za zvanično najbolju turističku manifestaciju u Srbiji i okitila se priznanjima Turistički cvet i Najbolje iz Srbije 2016. Nesumnjivo će nastup Zdravka Čolića doprineti da i ovogodišnja manifestacija bude uspešna a publika u Bajinoj Bašti će moći da uživa uz svima poznate hitove poput „Ej, draga draga“, „April u Beogradu“, „Zvao sam je Emili“, „Mađarica“, „Živiš u oblacima mala“, „Produži dalje“… Najavljeno je da će Čola u gradu u podnožju Tare promovisati i numere sa novog albuma čiji izlazak je planiran za koji mesec.

Izvor: Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kinezi grade tri hidroelektrane na Drini

Oglasna Tabla

Despot Lazić dobio ulicu u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

NP DRINA: Priprema sadržaja za turističku ponudu

Oglasna Tabla

Darko iz Bajine Bašte sam u tegli pravi čudesni napitak i tvrdi: Ova tečnost leči sve!

Oglasna Tabla

Drinska regata nacionalni brend

Oglasna Tabla

Počinje rekonstrukcija trga u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

NP Tara dobitnik priznanja za najatraktivniju filmsku lokaciju

Oglasna Tabla

Učestali požari usled ljudske nepažnje

Oglasna Tabla

Uskoro naplata ulaska vozilima u Nacionalni park Tara

Oglasna Tabla