24.2 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Zdrava Srbija užičkim naprednjacima: Ne pljujte u bunar iz koga pijete vodu!

Nakon što se Gradski odbor SNS-a Užice obratio javnosti i rekao da su apsolutno opravdali poverenje građana koje im je ukazano, oglasio se i Gradski inicijativni odbor ZS Užice koji su u svom saopštenju rekli da pored svih obećanja koja je SNS građanima obećao, Čajetina je ta koja Užičane i dalje besplatno snabdeva pijaćom vodom.

Saopštenje prenosimo u celosti:

,,Apsolutni šampion u disciplini ulizištva prvom vizionaru Srbije, Tihomir Petković, široj javnosti poznat po bestidnostima tipa „predsednik Vučić će rešiti problem otkupne cene malina, kao što je i sve drugo rešio“ i „duboko verujem da je predsednik Vučić jedini koji može staviti ovaj aerodrom u punu funkciju“, izgleda da se grdno naljutio na Zdravu Srbiju (ZS) zato što mu je poručila da naprednjačke raspikuće nemaju pravo da svome tajkunu poklanjaju 2.213 hektara najatraktivnijeg državnog zemljišta na Zlatiboru, a da „Petkovići mogu da poklone Vučićima svoje imanje, ali ne i aerodrom Ponikve.

Prvo, osvojiti trećinu podrške u Sevojnu na izborima koji su, po neravnopravnosti učesnika u izbornoj trci, ličili na severnokorejske nije debakl, nego podvig zbog čega smo zahvalni svim tim hrabrim Sevojničanima! Ali, daj baš da vidimo šta je to od, tokom kampanje u kojoj su u Sevojno pohrlili premijerka i čak sedam (!) njenih ministara, ne računajući gratis Acu Lukasa, najavljenih milijardu evra naprednjačkih investicija, zaista i realizovano u varoši od sedam hiljada stanovnika, od dana izbora na kojima su lista „Zato što volimo Sevojno“ i njen kandidat za predsednika opštine Aleksandar Vučić osvojili dve trećine glasova? Baš ništa! A čovek koji je zaslužio ovoliku podršku većine Sevojničana (AV) i dalje nije u Sevojnu, već na Andrićevom vencu u Beogradu! Užička Zdrava Srbija poručuje, uz oporo podsećanje da bunar bez dna koji Petković i ostale Vučićeve šlihtare iz užičke vlasti godinama kopaju o državnom trošku, i kroz koji je već nepovratno iscurilo 400 miliona dinara, a prigodom izbora u Sevojnu država im obećala još 300 miliona, nije ni blizu privođenja nameni, zbog čega Užičane, pijaćom vodom, i dalje, banbadava, snabdevaju komšije iz Čajetine!”, navodi se u saopštenju Gradskog inicijativnog odbora ZS Užice.

Užice  -Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla

Počela vakcinacija protiv gripa u svim domovima zdravlja

Oglasna Tabla

Vlada Srbije:Komercijalni letovi na Ponikvama od naredne godine

Oglasna Tabla

Užička gimnazija obeležila 180 godina postojanja

Oglasna Tabla

Šampion, u svom maniru: pobeda i trka za najboljeg u državi

Oglasna Tabla

Žetva medalja plivača „Sloboda“ iz Užica

Oglasna Tabla

15. oktobar – Međunarodni dan seoskih žena

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Zlatokosa“

Oglasna Tabla

Uživajte u miholjskom letu: Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla