ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Zdrava Srbija u koaliciji sa DSS i PUPS predala izbornu listu u Čajetini

Čajetina, 6.3.2020 – Predstavnici izborne liste „Milan Stamatović Zdrava Srbija-DSS-PUPS“ predali su danas opštinskoj izbornoj komisiji u Čajetini listu sa 31 kandidatom, za predstojeće lokalne izbore u toj opštini koji će se održati 26. aprila.


Nadamo se dobrom rezultatu na predstojećim izborima, jer sve što smo do sada radili, radili smo u interesu građana, a ne u svom ličnom interesu. Imamo pravo da zatražimo podršku naših građana za još jedan mandat jer politička situacija u Srbiji nam daje pravo za to. Bili smo časni, odgovorni i pošteni prema svom poslu i prema biračima tako da će Zdrava Srbija, u koaliciji sa DSS i PUPS, sigurno ostati na vlasti u Čajetini – rekao je Milan Stamatović, nosilac liste, predsednik Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina.

Želim još jednom da se zahvalim svim našim biračima na dosadašnjoj podršci, i siguran sam da će rezultat na ovim loklanim izborima biti još bolji nego na prethodnim, kada smo osvojili ubedljivih 57 odsto glasova birača u Čajetini – zaključio je Stamatović.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила