OGLASNA TABLA
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Здрава Србија са суверенистима излази на изборе

Здрава Србија је одлучила да на предстојећим председничким, парламентарним и локалним изборима у Београду изађе у коалицији са покретима Доста је било и Живим за Србију јер сматрамо да делимо исте вредности а и сложили смо се да је најважније питање како да будемо од користи за државу. Све ћемо учинити да се приближимо нашим грађанима, упркос томе што нећемо бити у прилици да се квалитетно представимо у медијима са националном фреквенцијом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

Наравно да ћемо бити присутни на друштвеним мрежама, да ћемо бити на терену а и прошпартаћемо Србију до 3. априла, наставио је Стаматовић, информишући грађане Србије о искреним намерама наше три политичке групације. Стићи ћемо до сваког града, до сваког места, до сваког села како би сваком грађанину Србије представили наш програм, као и резултате који стоје иза нашег досадашњег политичког ангажовања.

Председник Покрета Доста је било Саша Радуловић је овом приликом рекао да “политичке поделе свуда у свету више нису на левицу и десницу а и поделе на патриоте и непатриоте су неумесне. Једина права подела која данас постоји у свету је на глобалисте и суверенисте”.

Јована Стојковић, председница Покрета Живим за Србију, је на конференцији за новинаре рекла да се суверенисти залажу да се грађани питају за оно што се дешава у њиховој земљи, док се глобалисти залажу да наднационалне институције дају задатке сувереним државама.

Савез три политичке групације окупљене око идеје суверенизма сматра да су сви грађани Србије родољуби и да воле своју земљу. Суверенисти верују у слободу сваког појединца, у демократију и суверене државе које међусобно сарађују, имајући у виду првенствено своје али уважавајући и туђе интересе.

Извор: здравасрбија.орг.рс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

Oglasna Tabla

Прво вече Фестивала „деца међу нарцисима“ посвећено Михајлу Ћуповићу (видео)

Oglasna Tabla

Почиње традиционална „ДДОР Олимпијска стаза“

Oglasna Tabla

Председница ужичког одбора Народне странке ослобођена кривице за учешће у блокадама саобраћајница

Oglasna Tabla

Где је у Србији храна најјефтинија, а где најскупља?

Oglasna Tabla

Објављене цене горива које ће важити до следећег петка

Oglasna Tabla

Данас славимо Светог апостола и јеванђелисту Јована Богослова

Oglasna Tabla

Временска прогноза за суботу 21. мај

Oglasna Tabla

Сок од зове против опаких болести: Ништа не кошта, а много вреди

Oglasna Tabla