ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Здрава Србија са суверенистима излази на изборе

Здрава Србија је одлучила да на предстојећим председничким, парламентарним и локалним изборима у Београду изађе у коалицији са покретима Доста је било и Живим за Србију јер сматрамо да делимо исте вредности а и сложили смо се да је најважније питање како да будемо од користи за државу. Све ћемо учинити да се приближимо нашим грађанима, упркос томе што нећемо бити у прилици да се квалитетно представимо у медијима са националном фреквенцијом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

Наравно да ћемо бити присутни на друштвеним мрежама, да ћемо бити на терену а и прошпартаћемо Србију до 3. априла, наставио је Стаматовић, информишући грађане Србије о искреним намерама наше три политичке групације. Стићи ћемо до сваког града, до сваког места, до сваког села како би сваком грађанину Србије представили наш програм, као и резултате који стоје иза нашег досадашњег политичког ангажовања.

Председник Покрета Доста је било Саша Радуловић је овом приликом рекао да “политичке поделе свуда у свету више нису на левицу и десницу а и поделе на патриоте и непатриоте су неумесне. Једина права подела која данас постоји у свету је на глобалисте и суверенисте”.

Јована Стојковић, председница Покрета Живим за Србију, је на конференцији за новинаре рекла да се суверенисти залажу да се грађани питају за оно што се дешава у њиховој земљи, док се глобалисти залажу да наднационалне институције дају задатке сувереним државама.

Савез три политичке групације окупљене око идеје суверенизма сматра да су сви грађани Србије родољуби и да воле своју земљу. Суверенисти верују у слободу сваког појединца, у демократију и суверене државе које међусобно сарађују, имајући у виду првенствено своје али уважавајући и туђе интересе.

Извор: здравасрбија.орг.рс

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Како заштитити род од климатских промена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да живот буде сладак као мед (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најважније што треба да знате о ММР вакцини која једина штити од малих богиња, најзаразније болести за коју човечанство зна

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ништа не чисти јетру као овај напитак, одличан је и за кости и крвне судове

ОГЛАСНА ТАБЛА

Развојни планови Златибора у жижи интересовања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лепа Брена проџект

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела примена нове заштитне мере којом се због тежег прекршаја одузима возило

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза: Облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саобраћај је умереног интензитета и услови за возњу су углавном повољни

ОГЛАСНА ТАБЛА