OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu (VIDEO)


 Zdrava Srbija (ZS) predala je danas Izbornoj komisiji grada Užica, izbornu listu pod nazivom “Milan
Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“, za predstojeće lokalne izbore u Užicu koji će se održati 21. juna.

Nosilac liste “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“ za odbornike u Skupštini grada Užica dr Radmila Smiljanić istakla je da se grad Užice mora izboriti za maksimalna ovlašćenje i široku samostalnost da bi imao samoodrživ sistem po ugledu na opštinu Čajetina i kako bi iz vlastitog budžeta mogao da započne nove investicije, razvojne programe, zapošljavanje ljude, ulaganje u predškolske ustanove, infrastrukturu i saobraćajnice. Od prvog dana epidemije virusom korona u Srbiji, zdravstveni radnici su bili nosioci borbe protiv zaraze, i pošto se najavljuje novi talasi epidemije potrebno je nabaviti dovoljno opreme, materijala, ali i povećati plate zdravstvenim radnicima – poručila je dr Radmila Smiljanić.

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije rekao je da grad Užice može isto kao opština Čajetina da ima sopstvene prihode i da ih stavi u funkciju, kao i da će nosilac liste i odbornici Zdrave Srbije, u narednom mandatu uspešno voditi grad Užice kao što ZS vodi opštinu Čajetina.

Ovo je prvi put na političkoj sceni da imate za koga da glasate, jer na listi Zdrave Srbije kako na poslaničkoj tako i na lokalnim i gradskim listama imate ljude koji su časni, pošteni, dobronamerni i mislim da je to jedina poruka i nada za Srbiju da se Srbija menje iz unutrašnjosti – rekao je Stamatović.

Grad Užice treba, kao što je i opština Čajetina i Zlatibor, da bude servis svojim građanima i mi ćemo se zalagati da se sve nadležnosti vrate ovom gradu jer je Užice centar Zlatiborskog regiona i ovog kraja – zaključio je Stamatović.

Oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vučić: Vakcinisaćemo dva miliona ljudi

Oglasna Tabla

Policijski čas u Beogradu od petka do ponedeljka

Oglasna Tabla

Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Oglasna Tabla

Uvedena vanredna situacija u Varoši – neće biti Zlatarfesta!

Oglasna Tabla

Slavna srpska virusološkinja dr Ana Gligić ima optimističnu prognozu: Sledi naglo opadanje koronavirusa!

Oglasna Tabla

Na području Zlatiborskog okruga potvrđena 94 nova slučaja „covid 19“ virusa

Oglasna Tabla

Goran Stevanović: „Ovo su tri simptoma zbog kojih morate odmah da se javite u KOVID AMBULANTU, počne lako, ali se onda pogorša“

Oglasna Tabla

„Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu virusa“

Oglasna Tabla

Nove mere: Obavezne maske, prekinut rad PU, ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata

Oglasna Tabla