Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Zbog snega obustava saobraćaja za teretna motorna vozila na području Užica

Na teritoriji Užica, na svim državnim putevima I i II reda, na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila zbog intenzivnih snežnih padavina, saopštili su jutros „Putevi Srbije“.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije, II prioriteta/B kategorije i III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Beograda, Ivanjice, Kolubare, Mačve, Kragujevca, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara.

Obustavljen saobraćaj zbog radova na putu za Tutin

Zbog radova na putu privremeno će biti obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Pazarište-Tutin, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Radovi kod sela Nadumce izvode se na punom profilu puta, a alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja su državni put II A reda broj 203, deonica Pazarište – Dojeviće, državni put I B reda broj 29, Dojeviće – Novi Pazar, državni put I B reda broj 22, Novi Pazar – Bregovi ili državni put II A reda broj 203, Bregovi – Tutin.

U Beogradu sneg,aktivirana 101 mašina;Radojčić stanje redovno

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ocenio je rano jutros da je na ulicama usled snega koji od 22 sata pada na teritoriji glavnog grada stanje redovno i da je aktivirana 101 mašina „Beograd puta“ sa 66 kamiona koji čiste sneg.

„Radi se u dve smene, 163 osobe rade u dve smene i situacija je aktivna, svi koji treba su angažovani. U trećem smo stepenu pripravnosti“, rekao je Radojičić za RTS.

On je dodao da prema informacijama kojima raspolaže više snega ima na prilazima Avali, ali da uz angažovanje Gradske čistoće i Gradskog zelenila „nema većih problema“.

Od sinoć je 350 tona soli postavljeno na beogradske ulice dok, kako je naglasio, u magacinima ima 20.000 tona.

„Spremni smo i spremno dočekujemo snežne padavine. Podsećam da je obaveza građana da očiste prostore i površine ispred svojih domova a takođe, važna je zimska oprema za automobile“, istakao je gradonačelnik.

Tanjug

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Предшколци на свечаном пријему у Градској кући

ОГЛАСНА ТАБЛА

Репрезентативац Србије у планинарењу Давор Гачић успешан у Бугарској

ОГЛАСНА ТАБЛА

Елена Тошић освојила је златну медаљу у дисциплини 100м прсно

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ивана Парлић: „Одлука Скупштине града Ужица – против закона и против Ужичана“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фићијада по трећи пут у Ужицу (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Покренута овогодишња кампања “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почели Дани европске баштине у Сирогојну

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додељена градска признања за 2022. годину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Значајно унапређена понуда Туристичко рекреативног комплекса Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА