OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Zbog gaženja devojke i bekstva sa lica mesta deset meseci zatvora

Užičanin S. M. osuđen je prvostepenom presudom pred Osnovnim sudom u Užicu na deset meseci zatvora, zato što je novembra prošle godine automobilom pokosio svoju sugrađanku Milenu Obućinu (29), a zatim pobegao ostavivši je teško povređenu da leži na ulici.

S. M. su stavljeni na teret teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Posle tri dana operativnog rada, tokom koji se vinovnik udesa skirvao, policija je saslušavala nekoliko Užičana i osumnjičila S. K. Odali su ga plastični delovi automobila koji su pronađeni na mestu udesa.

Događaj za koji je izrečena desetomesečna zatvorska kazna zbio se u večernjim satima u slabo osvetljenom delu Vojvođanske ulice u Užicu. Kako na ovoj saobraćajnici nema trotoara Milena je, vraćajući se kući sa posla, išla krajem ulice i telefonom razgovarala sa momkom. U tim trenucima sa leđa joj je naišao automobil koji se kretao velikom brzinom, udarivši je toliko silno da je, po rečima očevidaca, poletela pet – šest metara u vazduh.

Gepostet von Milena Obucina am Samstag, 24. September 2016

Devojka je udarila glavom u asfalt i neko vreme ležala bez svesti, a spasili su je supružnici, koji su pozvali hitnu pomoć i bili svedoci ovog događaja. Oni su i ispričali da se vozač nije zaustavio, već je dodao gas i pobegao, ali zbog mraka i brzine kojim je vozilo naišlo nisu primetili marku i registarske oznake automobila.

Zbog preloma lobanje i potkolenične kosti Milena je lečena u Kliničkom centru u Beogradu a potom u Opštoj bolnici Užice. Tri dana posle nesreće S. M. je uhapšen, a odali su ga delovi koji su otpali sa vozila i ostali na ulici.

Izvor:srbijadanas.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Jovana i Marko iz Užica venčali se kao nekada u narodnoj nošnji (FOTO)

Oglasna Tabla

Arilje-dve reke

Oglasna Tabla

Potvrđeno je 11 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19 sa teritorije Zlatiborskog okruga

Oglasna Tabla

Učenici od 1. do 4. razreda u učionicama sa 15 đaka, stariji i u školi i onlajn

Oglasna Tabla

Registrovana prva vakcina protiv korona virusa

Oglasna Tabla

Kiflice sa sirom i kobasicama: Bude apetit i na pogled!

Oglasna Tabla

SB „Čigota“ izašla iz sistema kovid bolnice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 11. avgust

Oglasna Tabla

Neću da mi kurve I kriminalci budu uzor deci! Potresne rečI Dragana Bjelogrlića odzvanjaju balkanom

Oglasna Tabla