ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Завршни радови у Ратарској улици (ВИДЕО)

Асфалтирањем саобраћајнице завршава се комплетна реконструкција Ратарске улице вредна око 23 милиона динара. Поред новог асфалта замењена је водоводна мрежа и изграђена кишна канализација.

Како је истакао директор ЈКП “Водовод” Душко Љујић замењена је водоводна линија фи 100 у дужини од око 230 метара и урађено 26 нових прикључака.

“Водовод је извео радове вредне око 3,5 милиона динара чиме је пре свега обезбеђено квалитетније снабдевање грађана водом у овом делу улице. Иако су грађани негодовали током извођења радова сигуран сам да ће већ сутра када улица буде у функцији бити веома задовољни”.

Асфалтирање улице је поверено ЈКП “Нискоградња” и према речима директорке Снежане Милутиновић до петка улица ће бити асфалтирана.

“Биће уграђено око 2 500 квадрата асфалта у два слоја, а пре самог асфалта у овом делу улице урађена је кишна канализација и замењена подлога. Део ивичњака је поправљен, а део замењен новим, тако да сада имамо у потпуности реконструисану улицу која ће, надам се до петка бити у функцији”.

Током овогодишње грађевинске сезоне делимична или комплетна реконструкција рађена је и у улицама Иве Андрића, Кондиној, Златарској, Светозара Марковића, Солунској и Јеловогорској улици. Завршени су радови на асфалтирању Улице Александра Вучковића у Севојну, а асфалтирањем Ратарске улице ЈКП ” Нискоградња” завршава овогодишњу грађевинску сезону. Док временски услови буду повољни радиће се на санацији ударних рупа и прекопа на градским саобраћајницама.

Uzice.rs/OT

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Аеро­дро­му „По­ни­кве” по­че­ло раз­ми­ни­ра­ње те­ре­на

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору и у Бајиној Башти одржане промоције књиге „Златиборе питај Тару“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 14. април

ОГЛАСНА ТАБЛА