Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Завршни радови у Ратарској улици (ВИДЕО)

Асфалтирањем саобраћајнице завршава се комплетна реконструкција Ратарске улице вредна око 23 милиона динара. Поред новог асфалта замењена је водоводна мрежа и изграђена кишна канализација.

Како је истакао директор ЈКП “Водовод” Душко Љујић замењена је водоводна линија фи 100 у дужини од око 230 метара и урађено 26 нових прикључака.

“Водовод је извео радове вредне око 3,5 милиона динара чиме је пре свега обезбеђено квалитетније снабдевање грађана водом у овом делу улице. Иако су грађани негодовали током извођења радова сигуран сам да ће већ сутра када улица буде у функцији бити веома задовољни”.

Асфалтирање улице је поверено ЈКП “Нискоградња” и према речима директорке Снежане Милутиновић до петка улица ће бити асфалтирана.

“Биће уграђено око 2 500 квадрата асфалта у два слоја, а пре самог асфалта у овом делу улице урађена је кишна канализација и замењена подлога. Део ивичњака је поправљен, а део замењен новим, тако да сада имамо у потпуности реконструисану улицу која ће, надам се до петка бити у функцији”.

Током овогодишње грађевинске сезоне делимична или комплетна реконструкција рађена је и у улицама Иве Андрића, Кондиној, Златарској, Светозара Марковића, Солунској и Јеловогорској улици. Завршени су радови на асфалтирању Улице Александра Вучковића у Севојну, а асфалтирањем Ратарске улице ЈКП ” Нискоградња” завршава овогодишњу грађевинску сезону. Док временски услови буду повољни радиће се на санацији ударних рупа и прекопа на градским саобраћајницама.

Uzice.rs/OT

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА