ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

Данас је асфалтиран седми, уједно и последњи уговорени путни правац за ову годину у МЗ Качер. Мештани неколико засеока у којима се радило претходних дана веома су задовољни, а према речима надлежних грађевинска сезона у пуном је јеку и радови се настављају и у свим осталим месним заједницама.

Милош Миливојевић директор ЈП “Ужице развој” истакао је обилазећи радове на путним правцима у Качеру, да је у претходном периоду урађена и реконструкција саобраћајнице у засеоку Брковићи, која МЗ Качер повезује са Белом Земљом.

“Санирали смо и главну саобраћајницу ка Белој Земљи а поред тога радимо и санацију пута у насељу Пандурица и наредне недеље ћемо и тај путни правац асфалтирати. Ради се интезивно и у осталим месним заједницама па се радови изводе и у МЗ Гостиница, у Стапарима, али и у Злакуси где се врше завршне припреме пред Михољске сусрете села, који се одржавају у суботу 23. септембра. Осим сесоких месних заједница доста се ради и у граду и покушаћемо да до краја грађевинске сезоне све започете и планиране радове и завршимо”.

Милија Арсић члан Савета МЗ Качер захвалио се граду и ЈКП “Нискоградња” на разумевању за мештане засеока у којима се радило ових дана. Према његовим речима доста се радило у претходних пар година, па је за асфалтирање остало тек неколико путних праваца.

Захвалнсот је изразио и мештанин засеока Сремчица Ацо Јокић, истакавши да путеви много значе људима који овде живе и баве се пољопривредом.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА