ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Завршени радови на паркингу Међај

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Претходних дана су завршени сви грађевински и радови на означавању новоуређеног паркинг простора на  локацији бивше Робне пијаце Међај. Очекује се постављање видео надзора и одлука Градског већа о зонирању, након чега ће паркинг и званично бити у функцији.

Радове вредне око 3,3 милиона динара извела је  ужичка “Нискоградња”, а финансирани су средствима из буџета града. Урађена је кишна канализације, асфалтирање и означавање простора као и санација ограде.

Нови паркинг располаже капацитетом од 80 паркинг места и према предлогу који ће наредних дана усвојити Градско веће биће у другој, односно плавој зони. Иако првобитно није планирано паркинг ће имати и видео надзор.

Подсетимо, недавно је завршено уређење паркинга Стара пошта, као и паркиралишта у Сланушкој улици,  код службе Хитне помоћи. Како поручују надлежни и у нареедном периоду радиће с ена уређењу постојећих и изналажењу локација за нова паркиралишта у граду.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа