19.7 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Završena izgradnja vrtića „Sunce“ na Beloj Zemlji

Radovi na izgradnji novog vrtića na Beloj Zemlji, započeti krajem prošle godine, su završeni. Prvi mališani će već od 2. septembra moći da koriste usluge ovog objekta. Po rečima gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića u izgradnju ovog objekta, sa četiri sobe, kapaciteta do 120 mesta, uloženo je oko 30 miliona dinara.

„Izgradnjom ovog vrtića, Bela Zemlja još više dobija na značaju i postaje zanimljivija za život Užičana. U narednom periodu imaćemo ovde i novu industrijsku zonu, crkva se ubrzano radi, a postoji i želja stanovnika Bele Zemlje za otvaranjem ambulante. Kada sve to bude završeno verujem da će i broj stanovnika koji žive na teritoriji ove mesne zajednice biti još veći, stvoriće se uslovi za novi biznis, za prateće usluge koje idu uz novu industrijsku zonu i nove investitore“- naveo je gradonačelnik.

Direktorka Predškolske ustanove Užice Veselinka Jovanović je navela da trenutno ima 30 zahteva, odnosno molbi za prijem u novi vrtić, ali i da ima oko 40 dece sa Bele Zemlje koja pohađa vrtiće u gradu. Po rečima Jovanovićeve u novootvorenom vrtiću biće formirane jaslena grupa, dve mešovite i jedna pripremno-predškolska grupa i dodala da je trenutno najviše zahteva za prijem mališana najmlađeg uzrasta.

Izvor: uzice.rs
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kolaps kod Užica: Izbegavajte magistralu Užice – Požega preko Sevojna!

Oglasna Tabla

Firma iz Požege muljana sa rečnim šljunkom iz Moravice: Država ih angažovala da srede korito, a oni šljunak preprodali za skoro 6 miliona dinara

Oglasna Tabla

Ispovest muškarca iz Užica kojeg žena neprestano vara: „Saznao sam da me je varala i pre braka“

Oglasna Tabla

U Užicu osnovana Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija

Oglasna Tabla

Da li ste spremni da se pozdravite sa letom? Danas počinje jesen

Oglasna Tabla

Vruća jabukovača: Preukusno piće koje pomaže u mršavljenju!

Oglasna Tabla

Prognoza vremena za narednih sedam dana

Oglasna Tabla

Radionica pustovanja vune za slepe i slabovide u Užicu uz podršku Ambasade Francuske

Oglasna Tabla

Salata sa pečenim paprikama (video)

Oglasna Tabla