ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Завршен први „Златибор куп“

https://www.aikbanka.rs/?fbclid=IwAR1s4tGDNhErGUTaD77DkQqKoEU6Hs1tdwStqjc3GOh-9CU4JFcctJZ5sdM

Први међународни фудбалски турнир „Златибор куп“ завршен је данас утакмицама завршне фазе такмичења у свим категоријама. Овај турнир трајао је три дана а окупио је преко 1000 учесника из преко 90 екипа из Србије, Црне Горе, Македоније, Аустрије и Босне и Херцеговине.

Код свих старосних категорија од најмлађег 2015. годишта до најстаријих фудбалера и фудбалерки на турниру који су 2009. годиште присутан је био велики такмичарски набој али је у првом плану било дружење и спортско и фер надметање. У „жару борбе“ могла се видети и по нека суза младих такмичара али генерално сви носе лепе успомене са Златибора уз исказану жељу екипа да овај догађај постане традиционалан. Као успомену на овај турнир сваки учесник добио је мајицу и медаљу а најбоље екипе и појединци добили су и пехаре. Током свих дана такмичења на трибинама стадиона „Швајцарија“ био је присутан велики број гледалаца који су здушно бодрили своје малишане и тако на прави начин употпунили и улепшали ову манифестацију.

Организацију турнира помогли су и бивши фудбалски асови Владимир Мудринић, као и Милан Бишевац који је наградио најбољег играча најстарије генерације 2009 седмодневним бесплатним боравком на свом „ФООТ ЕЛИТЕ“ кампу који се овог лета одржава на Златибору. Организатори турнира су Општина Чајетина, Туристичко-Рекреативни комплекс Златибор, Туристичка организација „Златибор“, Спортски центар Чајетина и Спортски савез Чајетина. Партнери су били Дино Парк, Голд Гондола и Културни центар Златибор који су се постарали да уз само такмичење деца имају испуњен и садржајан остатак свог боравка на „златној планини“.

Победници Златибор купа 2022 су:

Годиште 2009 – ОФК ТИТОГРАД

Годиште 2010 – АКАДЕМИЈА ЂОРЂЕ ПЕТРОВ

Годиште 2011- ФК ЖУПА

Годиште 2012 – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Годиште 2013 – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Годиште 2014 – ШФ РАБОНА

Годиште 2015 – ШФ НОВАНТЕ

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Још један врео дан – црвени метео-аларм у већем делу Србије, температура и до 40 степени

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике