OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Zaustaviti uvođenje sistema „Oko sokolovo“ u Užicu!


Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Užice skreće pažnju javnosti i apeluje na gradsku upravu Grada Užica da je potrebno zaustaviti uvođenje sistema „Oko sokolovo“, imajući u vidu da je ključni saobraćajni problem u gradu nedostatak parking mesta. Grad Užice godinama unazad ima ozbiljnih problema sa nedostatkom parking mesta, posebno u užem gradskom jezgru, a jedan od uzroka je svakako i konfiguracija terena.
„Veliki broj sadržaja, kao što je odlazak na posao, u školu, trgovinu, obavljanje administrativnih poslova, poseta sportskim manifestacijama i slično, dovodi sugrađane unutar gradskog jezgra, a jasno je da Grad Užice sa postojećim parking prostorom ne može da odgovori na sve zahteve korisnika vozila. Mi srpski radikali smatramo da naš grad nije spreman da uvede sistem „Oko sokolovo“. Zašto? Zato što ovaj sistem u ovom momentu neće stati na put bahatim vozačima, nego će naneti veću štetu i namete građanima”, upozorio je javnost Stefan Maksimović, predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Sevojno.
Srpska radikalna stranka smatra da sistem „Oko sokolovo“ ima dosta nedostataka, a da je selektivno kažnjavanje jedan od njih. U skladu sa ovom praksom, fotografije stižu u centralu, gde ih službenik pregleda i po svojoj proceni donosi odluku da li je u pitanju prekršaj ili ne. Lokalna samouprava bi, umesto toga, trebalo da obezbedi minimalan broj parking mesta kako bi se sprečilo nepropisno parkiranje, a to se može obezbediti izgradnjom višespratnih garažnih prostora na mestu postojećih parking prostora.

Oglasnatabla.info

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

„Sledeća dva vikenda biće zatvaranja“

Oglasna Tabla

SREĆNO: Osnovna škola ,,Dušan Jerković“ proslavila 65. rođendan!

Oglasna Tabla

MISLIMO NA BUDUĆNOST: Stipendije za mlade nade Slobode!

Oglasna Tabla

Subotom i nedeljom zatvara se sve osim ovih 6 objekata!

Oglasna Tabla

U OŠ Aleksa Dejović u Krvavcima učionice ponovo tople i đaci su u školskim klupama

Oglasna Tabla

Dnevni izveštaj Zavoda za javno zdravlje Užice

Oglasna Tabla

Zaštite imunitet koji je na udaru: Samo jedna kašika dnevno oporavlja ceo organizam

Oglasna Tabla

Na svetskom tržIštu vlada jagma za malinom

Oglasna Tabla

Daleka Indija očarana lepotom Zlatibora

Oglasna Tabla