20.7 C
Uzice
април 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zapažen nastup Zlatibora na „Beogradskom noćnom marketu“

U petak, 22. decembra 2017. godine Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvovala je na manifestaciji „Beogradski noćni market“.

Turistička organizacija „Zlatibor“ se prvi put odazvala pozivu i pridružila ovom interesantnom događaju, koji se održao na pijaci Skadarlija (Bajlonijeva), jednoj od najpoznatijih beogradskih pijaca. U periodu od 18.00 do 24.00 časa, koliko je manifestacija bila otvorena, korporativnu tezgu Turističke organizacije „Zlatibor“ posetio je veliki broj ljudi.

Zimska temperatura, svega dva stepena iznad nule, nije sprečila brojne posetioce noćnog marketa da u velikom broju dođu na pijacu i uživaju u bogatoj ponudi izlagača. Posetioci štanda Zlatibora pokazali su izuzetno veliko interesovanje za ponudu planine, a pored posetioca, Zlatibor je bio interesantan i za mnogobrojne medije.

Pored prospekata koje su mogli da uzmu i da se informišu o aktuelnoj i predstojećoj ponudi planine, posetioci su imali priliku da uživaju u ukusima i mirisima zlatne planine, jer su na štandu služeni pršuta i sir, kao i kuvana vruća rakija, što je privuklo radoznale prolaznike.

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ najviše su odgovarali na pitanja vezana za doček Nove godine, koncerte koji su organizovani na Kraljevom trgu, a posetioce su interesovale i cene smeštaja na Zlatiboru za predstojeće praznike i zimski raspust koji nam se bliži, izvestila je Turistička organizacija „Zlatibor“.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla

IMA NADE: Jelena najbolja matematičarka u Evropi, jedno od naljepših lica Srbije

Oglasna Tabla