1.8 C
Uzice
децембар 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Zapažen nastup Zlatibora na „Beogradskom noćnom marketu“

U petak, 22. decembra 2017. godine Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvovala je na manifestaciji „Beogradski noćni market“.

Turistička organizacija „Zlatibor“ se prvi put odazvala pozivu i pridružila ovom interesantnom događaju, koji se održao na pijaci Skadarlija (Bajlonijeva), jednoj od najpoznatijih beogradskih pijaca. U periodu od 18.00 do 24.00 časa, koliko je manifestacija bila otvorena, korporativnu tezgu Turističke organizacije „Zlatibor“ posetio je veliki broj ljudi.

Zimska temperatura, svega dva stepena iznad nule, nije sprečila brojne posetioce noćnog marketa da u velikom broju dođu na pijacu i uživaju u bogatoj ponudi izlagača. Posetioci štanda Zlatibora pokazali su izuzetno veliko interesovanje za ponudu planine, a pored posetioca, Zlatibor je bio interesantan i za mnogobrojne medije.

Pored prospekata koje su mogli da uzmu i da se informišu o aktuelnoj i predstojećoj ponudi planine, posetioci su imali priliku da uživaju u ukusima i mirisima zlatne planine, jer su na štandu služeni pršuta i sir, kao i kuvana vruća rakija, što je privuklo radoznale prolaznike.

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ najviše su odgovarali na pitanja vezana za doček Nove godine, koncerte koji su organizovani na Kraljevom trgu, a posetioce su interesovale i cene smeštaja na Zlatiboru za predstojeće praznike i zimski raspust koji nam se bliži, izvestila je Turistička organizacija „Zlatibor“.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od prvog januara, plastične kese biće skoro potpuno ukinute

Oglasna Tabla

Zbog radova na vodovodnoj mreži u četvrtak 11. decembra bez vode potrošači u Dositejevoj ulici i delu Ulice Kralja Petra

Oglasna Tabla

Za rekonstrukciju Zdravstvenog centra 20 miliona evra (VIDEO)

Oglasna Tabla

Požrtvovana vaspitačica iz Ivanjice: „Za njihov osmeh išla bih peške i do Beograda“

Oglasna Tabla

„Zlatibor bez barijera“ – spušteno još 27 ivičnjaka (VIDEO)

Oglasna Tabla

Ima 37 i samohrana je majka, brine o čak 11 dece: „Kad se sprema ručak onda mora u veliku šerpu“

Oglasna Tabla

Utvrđen budžet grada za narednu godinu od 3,22 milijarde dinara

Oglasna Tabla

Supa od pečuraka gotova za tren: Fantastična ideja za ručak u posnoj i mrsnoj varijanti (VIDEO)

Oglasna Tabla

Tribina o nasilju prema ženama

Oglasna Tabla