OГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Заједничком сарадњом до реализације важних инвестиција

Ужице – “Задовољство наших грађана нама је на првом месту и зато смо данас овде у Месној заједници Биоска да заједно са мештанима прошетамо овом новом деоницом пута, која није значајна само за мештане Биоске већ и за мештане суседног села које територијално припада општини Бајина Башта”, истакла је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић, после обиласка деонице пута урађене заједничким средствима града Ужица и општине Бајина Башта.

Градоначелница је додала да је из буџета града за ову намену издвојено око 2 милиона динара и да је на делу који припада граду асфалтирано око 500 метара.

 

“Показујемо да је могуће сарађивати и као резултат те сарадње добити конкретне и веома корисне ствари. Надам се да ћемо и у наредном периоду заједнички реализовати још оваквих али и других инвестиција и не само са општином Бајина Башта већ и са свим осталим општинама са којима се граничимо”.

И Весна Ђурић председница општине Бајина Башта, из чијег буџета су опредељена средства за асфалтирање дела деонице у дужини од 700 метара, веома је задовољна сарадњом, како на реализацији ове инвестиције тако и на свим осталим на којима се заједнички ради.

“Општина Бајина Башта и град Ужице имају изузетну сарадњу што се и данас види. Очекујемо и потписивање споразума наших комуналних предузећа у вези са пружањем комуналних услуга грађанима који живе у месним заједницама које су ближе општини Бајина Башта, али и одржавањем одређених путних праваца”.

И мештани засеока Шавник не крију задовољство, јер су коначно добили пут. Марија Бошковић је у њихово име изразила захвалност представницима града Ужица и општине Бајина Башта, јер како је истакла овде је доста младих људи који желе да остану или да се врате.

Механизација ужичке “Нискоградње” и даље је у МЗ Биоска где се по уговорима са грађанима и удруженим средствима у овој години ради осам путних праваца у вредности од око 3,2 милиона динара. По уговорима из прошле године асфалтирано је седам путних праваца вредности 2,8 милиона динара.

Град Ужице

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Затворска казна за алкохолног рекордера: Возио са 5,49 промила алкохола у крви, у ауту било троје деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржане радионице „Злакуско лончарство“ у Музеју „Старо село“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одбојка: Златибор почео припреме, Тијана Малешевић са млађим категоријама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ршумова Академија „Сарадници Сунца“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Министарство унутрашњих послова: Апел грађанима да не спаљују траву и ниско растиње на отвореном простору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас сунчано и веома топло, до 37 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Направите сами домаћи кајмак: Оригинални рецепт из Ужица за прави специјалитет на вашем столу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПИО фонд остао без великог броја пензионера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Миленка из Нове Вароши још увек нема, нестао пре 20 дана породица трага за њим

ОГЛАСНА ТАБЛА