ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Забава по мери најмлађих посетилаца на гондоли

„Хитра и лака, чува је шума свака, негде испод гране, чека је мало лане“, само је једна од многих питалица на које су бистре дечије главе данас дале тачне одговоре у лову на Златну шишарку. Још један дан јесењег распуста протекао је у духу забаве на међустаници где су се одвијале „Јесење чаролије“ – бесплатне радионице за најмлађе током новембарског распуста. 

Дан је био резервисан за оне најспретније који су требали да савладају неколико препрека како би освојили улазнице за забавне садржаје на Златибору. Брзина, кондиција, информисаност и лакоћа сналежања у боровој шуми су особине које су показали наши најмлађи посетиоци. Судећи према бројности учесника и њиховом узуђењу, комбинација мозгалица и активности на отвореном је најбољи начин да малишани проведу квалитетно слободно време, док су родитељи уживали у миру који пружа простор надомак Рибничког језера.

У оквиру спортских активности, мали љубитељи авантуре имли су прилику да кроз забаву и рекреацију тестирају своје моторичке способности прелазећи препреке и савладавајући полигоне различитих нивоа. Природно окружење је за њих било право место да кроз смех и забаву развијају спортске вештине и тимски дух што се видело по њиховој мотивисаности и радости.

Лов на Златну шишарку је нарочито интересантна активност деци школског узраста јер се ради о забавној игри која обједињује едукативне и спортске активности. Правила гондолине игре су таква да такмичари долазе до скривене шишарке кроз мозгалице и питалице, а одговорима прелазе у следећу етапу потраге. Учесници су заједничким снагама ишли до циља, а најспретнији тим је први пронашао шишарку и тиме однео титулу победника. Малишани су као награду добили карте за забавне садржаје на Златибору што их је додатно обрадовало токм јесењег распуста.

„Јесење чаролије“ су још један од наших бројних бесплатних забавних садржаја који обогаћују путовање Голд гондолом. Иако је садржај намењен деци, родитељи такође могу искористити време да се опусте на међустаници и уживају у топлим напицима из гондола бара, а од скоро је у понуди и нови кафић на Торнику са кога се пружа незабораван поглед. Осим вожње најдужом гондолом на свету увођењем додатних активности посетиоци имају прилику да цео дан проведу на траси уживајући у природи и атрактивној понуди.

Извор вести и фото: Голд гондола 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА