OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Za vikend uspešno održana akcija ispred OŠ “Dušan Jerković”: “Kuću raspremi, školu opremi” (FOTO)

Poštovane sugrađanke i sugrađani, deco i roditelji, nastavnici i učitelji, pomoćni radnici škole, zahvaljujemo vam se na učešću u našoj akciji „Kuću raspremi, školu opremi“. Zahvaljujemo vam se na svakom izdvojenom kartonu, čepu, polomljenoj igrački, neispravnom monitoru i svemu ostalom što ste odvojili i doneli u OŠ „Dušan Jerković“ kako bi prodajom svih donetih stvari mogli da kupimo knjige za školsku bibioteku.

Hvala vam što ste, bez obzira na kišu koja je padala, došli i doneli nam deo svog doma, kako bi neke sadašnje i buduće generacije đaka širile svoje vidike uz knjige koje će biti kupljene od tog novca. Naša akcija je, za ovaj vikend, završena, a mi ostajemo u obavezi da vam, nakon merenja i dobijanja zvaničnih podataka javimo koliko smo to uspeli da skupimo, svi zajedno. Osim toga, obzirom da se akcija pokazala kao uspešna, ne samo po pitanju raspremanja i prikupljanja reciklažnih materijala, već i po pitanju razmene ideja, upoznavanja, dogovora, kao i druženja i zbližavanja kako dece, tako i nas, odraslih, obećavamo da ćemo i za neki naredni period smisliti i sprovesti još ovakvih, ili nekih drugih akcija. Obaveštavaćemo vas o svemu, jer ste vi ti koji ste omogućili da ova akcija uspe. Takođe se nadamo da ćemo nekom od budućih akcija uspeti da privučemo i one koji nam se ovaj put nisu pridružili.

Još jednom vam se od srca zahvaljujemo!
Deo Saveta roditelja OŠ „Dušan Jerković“

oglasnatabla.info

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla