OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Za vikend ponovo u akciji

Učenici i nastavnici OŠ Dušan Jerković i članovi Saveta roditelja te škole su pozvali građane Užica da tokom vikenda donesu u školsko dvorište sekundarne sirovine kako bi njihovom prodajom nabavili lektire za školsku biblioteku.

– Građani 12. i 13. juna mogu doneti, gumu, staklo, neispravne električne i elektronske uređaje, staro gvožđe, plastiku, papir i karton, navela je za Radio Lunu Milica Milić, član Saveta roditelja OŠ Dušan Jerković.

Podsetimo, tokom prve akcije Kuću raspremi, školu opremi koja je održana krajem maja, sekundarnim sirovinama su napunjena najmanje tri kontejnera, zapremine pet metara kubnih. Pune su bile i džambo vreće za papir.

Učenici su u prethodnom periodu donosili u školu Dušan Jerković papir i karton, a njihovom prodajom je nabaljeno oko 280 knjiga za školsku biblioteku.

Iz škole podsećaju da su namestili Eko kutak i da građani mogu na tom punktu donositi i odlagati reciklažni otpad.

Novcem od prodaje sekundarnih sirovina, sem knjiga za školsku bibklioteku nameravaju da opreme i učionice OŠ Dušan Jerković.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla