ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

За прво дете 500.000 динара од државе

Председник Србије Александар Вучић најавио је нову меру државе за побољшање наталитета у виду повећања давања за прво и друго дете.

– Држава ће од априла или маја ове године за рођење првог детета издвајати 500.000 динара, за друго дете 600.000, а за треће и четврто дете биће још озбиљнија финансијска помоћ – рекао је Вучић.
Председник Вучић најавио је нове мере у оквиру плана „Скок у будућност — Србија Експо 2027” који је представио на свечаности у Палати Србија.

У оквиру програма биће приказани кључни сегменти свеобухватног развоја Републике Србије, међу којима су програми за подизање животног стандарда грађана, пројекти у области науке и технологије, образовања, развоја инфраструктуре, индустријализације, енергетике, екологије, пољопривреде, здравства, туризма, као и у другим областима од националног значаја.

План „Скок у будућност — Србија Експо 2027” подразумева и изградњу сложене инфраструктуре у оквиру реализације Међународне специјализоване изложбе „Експо 2027“, који ће добрим делом представљати инвестиционо језгро у предстојећем периоду.

Политика

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама