Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

За пар сати снег достигао нових 20 центиметара, обустављен саобраћај за камионе од Ужица ка Ваљеву

Ужице – Док грађани на нижим надморским висинама очекују пролеће, житељи Западне Србије и даље воде борбу са снеговима који се још нису отопили, а већ су их прекрили нови. Снег који је падао током читаве ноћи, на подручју Златиборског округа, тачније Таре и Кадињаче достигао је висину око 20 центиметара, док је на Златибору достигао око 10 центиметара.

„Повољни временски услови иду у прилог, температуре су у плусу па се снег не задржава дуго на коловозу. У овом тренутку саобраћај је затворен за камионе на путном правцу Ужице – Бајина Башта – Ваљево у месту Дебело брдо, машине раде на рашчишћавању па очекујемо нормализацију саобраћаја до поподневних сати. Снег није возачима задао веће проблеме, али апелујемо да сви учесници поштују саобраћајне прописе као и да уколико крену ка планинским центрима то не чине без адекватне опреме“, казао је за РИНУ, Ален Мушановић из сектора за одржавање „Путеви Ужице“.

Он додаје, да је сва расположива механизација у приправности уколико то буде потребно, а снега и ризле има у довољним количинама.

Снег такође, није заобишао и нововарошки крај, висина снежног покривача достигла је на појединим местима висину и до 20 центиметара. Снабдевање електричном енергијум у нововарошким селима је уредно, као и то да нема већих проблема у саобраћају.

ГЗС/РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон