ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

За омладинске пројекте два милиона динара у овој години

За подршку омладинским пројектима из буџета града ове године опредељено је два милиона динара, што је за 300 хиљада динара више у односу на предходну. На Конкурс за финансирање/суфинансирање програма за омладину удружења могу аплицирати до 11. марта.

Град ће као и претходних година финансирати програме од општег интереса за локалну заједницу који се односе на обезбеђивање квалитетних едукативних, културних и забавних садржаја за младе, развијање омладинског волонтеризма, неговање здравих стилова живота младих, као и програме подршке талентима, младима са инвалидитетом, социјално угроженим.

Средства и у износу од 100.000,00 до 300.000,00 динара по програму додељују се за пројекте који ће бити релаизовани до 31. децембра ове године, а на основу критеријума који су дефинисани конкурсом.

Неопходна документација и обрасци за пријављивање доступни су на званичној интернет страници града Ужица, где ће бити објављена и Листа вредновања и рангирања пријављених програма, коју утврђује комисија у року од 60 дана од дана истека рока за подношење пријава. За рад у комисији могу се пријавити независни стручњаци / представници стручне јавности  у складу са прописима, за области наведене у конкурсу, такође до 11. марта текуће године до када је конкурс и отворен.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Данас отварање нове пумпе на ауто – путу „Милош Велики” у смеру ка Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за регистрацију тротинета, казне и до 120.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Корисници црногорских ТАГ уређаја од данас без заустављања на наплатним станицама у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трка „Небески висови“ у суботу 20. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас веома топло, а онда нагла промена времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА