ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

За Дан заљубљених – „Љубав до гроба“


Генерацијски јаз, сукоб нових и старих вредности и драма брачног пара који се глођу у старачкој усамљености у основи је представе “Љубав до гроба” редитеља Владимира Лазића коју ће чајетинска публика имати прилику да види у понедељак, 14. фебруара од 19 часова у Дому културе у Чајетини.

Брачни пар бивших еквилибриста покушава да опстане у циркусу новог доба чији су трапези и жице скројени од похлепе, бескрупулозности и изопачености сваке врсте а које глумачки дочарава њихова комшиница (Марина Воденичар) у покушају да се докопа њиховог стана. Осликан је и јаз између једне генерације васпитаване на грађанском моралу у коме су се знала нека правила и генерације побрканих и померених друштвених вредности и мерила којој је материјално приоритет свих приоритета.

У представи “Љубав до гроба” рађеној по тексту Миодрага – Мије Илића играју Миленко Павлов, Снежана Савић и Марина Воденичар, а причу најбоље осликава реченица коју је Павлов узео за мото представе: „Док сам ја сањао будућност, други су разграбили садашњост“.

Извор:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце

Временска прогноза за суботу -18. мај

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 16.05.2024.

Саветовалиште за жене са инвалидитетом оболеле од рака дојке „ЈЕФИМИЈА“ организује двадесет прву уличну акцију „ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

Влада и просветари договорили да се у што краћем року измени Кривични закон

Кустендорф почиње данас на Мећавнику

Промоција збирке песама Кошмари Кошара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављена ранг-листа пензионера за пакете помоћи, подела почиње 20. маја