OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

За Дан заљубљених – „Љубав до гроба“


Генерацијски јаз, сукоб нових и старих вредности и драма брачног пара који се глођу у старачкој усамљености у основи је представе “Љубав до гроба” редитеља Владимира Лазића коју ће чајетинска публика имати прилику да види у понедељак, 14. фебруара од 19 часова у Дому културе у Чајетини.

Брачни пар бивших еквилибриста покушава да опстане у циркусу новог доба чији су трапези и жице скројени од похлепе, бескрупулозности и изопачености сваке врсте а које глумачки дочарава њихова комшиница (Марина Воденичар) у покушају да се докопа њиховог стана. Осликан је и јаз између једне генерације васпитаване на грађанском моралу у коме су се знала нека правила и генерације побрканих и померених друштвених вредности и мерила којој је материјално приоритет свих приоритета.

У представи “Љубав до гроба” рађеној по тексту Миодрага – Мије Илића играју Миленко Павлов, Снежана Савић и Марина Воденичар, а причу најбоље осликава реченица коју је Павлов узео за мото представе: „Док сам ја сањао будућност, други су разграбили садашњост“.

Извор:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla