3.7 C
Uzice
децембар 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

ZA 1. MAJ NA ZLATIBORU PEVA ZDRAVKO ČOLIĆ

CECA
Koncert Zdravka Čolića biće održan za Kraljevom trgu na Zlatiboru 1. maja u 20 časova.Predstavnici TO “Zlatibor“ za prvomajske praznike najavljuju više od 12 000gostiju, dok na sam 1. maj se očekuje da će Zlatibor posetiti oko 30 000 ljudi.

Sumirajući utiske sa proteklih vaskršnjih praznika, direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović, kaže da je Zlatibor u to vreme, uprkos veoma lošem vremenu, bio pun gostiju i da je popunjenost kapaciteta bila preko 80%, sa više od 10.000 gostiju. Za prvomajske praznike očekuje se još veći broj turista, a ko dođe na ovu planinu, imaće priliku da uživa u prvomajskom koncertu Zdravka Čolića.

„Opština Čajetina je sa Turističkom organizacijom Zlatibor i ostalim javnim preduzećima pripremila spektakularan koncert Zdravka Čolića. Koncert će biti održan na letnjoj pozornici na Kraljevom trgu, i to 1. maja, sa početkom u 20 časova. Mi smo se organizacijom jednog ovakvog koncerta zaista potrudili da upotpunimo ponudu Zlatibora za vreme prvomajskih praznika, da damo zapravo više razloga ljudima koji su se odlučili da dođu na Zlatibor, ali i onima neodlučnim, da naprave pravi izbor i dođu na Zlatibor“, kaže Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor.

trendy

Živanović kaže da je opština Čajteina sa svojim javnim preduzećima sve lokalite dovela na jedan zadovoljavajući nivo, da je Zlatibor potpuno uređen i spremno dočekuje goste za prvomajske praznike. Za mnogobrojne posetioce otvoreni su i novi lokaliteti, poput Šarganske osmice, za čije posete će dva puta dnevno biti organizovan prevoz i to u 10,30 i 13,30 časova. Radiće i ski centar Tornik, koji će za posetioce biti otvoren od 29. aprila do 2. maja, u periodu od 10 do 18 časova, gde će na rapolaganju biti panoramska žičara i bob na šinama. Pored toga, mnogobrojnim turistima biće na raspolaganju Stopića pećina, gostiljski vodopad i staro selo Sirogojno. Za tradicionalni prvomajski uranak, pored Vodica, uređeni su i neki novi lokaliteti, poput česme na Oku i Gradine.

Prema najavama, na Zlatiboru se za vreme praznika očekuje oko 12.ooo gostiju, a na sam dan 1. maj i više od 30.000. Hotelijeri su već izašli sa ponudama za četvorodnevne i petodnevne aranžmane, koji će kreću od 120 eura do 30.000 dinara do osobi.

Nada Dželebdžić, zlatiborpress.rs

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kaljenje na prvenstvu Balkana u karateu

Oglasna Tabla

Gđa Stojković se naljutila i izlepila Arilje svojim umrlicama: Komšije donele sveće i saznale istinu

Oglasna Tabla

Sps Užice najoštrije osuđuje nasilje nad učiteljima, nastavnicima i profesorima!

Oglasna Tabla

Humanitarna akcija „Pomoć drugu“

Oglasna Tabla

Posne kiflice sa ajvarom (video)

Oglasna Tabla

Данас славимо Светог Алимпија

Oglasna Tabla

Isplata novembarskih penzija

Oglasna Tabla

Projekcija filma i koncerta: The Doors

Oglasna Tabla

Od danas pojačana kontrola vožnje u alkoholisanom stanju: 42.000 pijanih isključeno iz saobraćaja

Oglasna Tabla