ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Синдикат српске полиције организује шеснаесту по реду спортску манифестацију под називом Полицијада „Златибор 2023“ која се одржава од 9. до 11. јуна 2023. године на Златибору. 

Свечано отварање манифестације планирано је за петак 9. јун у 15,00 часова на Краљевом тргу.

Реч је о најмасовнијем спортском окупљању у оквиру МУП-а, Републике Србије. Ове године очекује се више од 1500 учесника који ће се такмичити у 12 дисциплина, а саставни део догађаја је посета Мокрој Гори – вожња Шарганском осмицом и посета Дрвенграду, као и вожња Голд гондолон који ће бити организовани у сарадњи са Туристичком организацијом Златибор.
 
У оквиру манифестације биће организована акција прикупљања узорака крви за донирање матичних ћелија у сарадњи са Службом за трансфузију Опште болнице Ужице.

Полицијада у организацији Синдиката српске полиције, сваке године окупи и низ угледних званица из врха МУП-а, и државе, што свакако привлачи велику медијску пажњу. Ове године присутни ће бити и  представници Синдиката бугарске, словеначке, црногосрске и македонске полиције, као и представници синдиката других делатности из Републике Србије.

Спортске дисциплине на Полицијади су: мали фудбал, баскет, одбојка, пецање, стрељаштво, тенис, стони тенис, шах, пикадо, повлачење конопца и трчање.

Подршку у организацији манифестације дала је општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, Златиборац и Пивара „Хајнекен“ и Краљева вода.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија се опрашта од косовских јунака, били су изузетни људи који нису могли да трпе зулум над својим народом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против грипа следеће недеље у домовима здравља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додела Награде “Милутин Ускоковић”

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК Торник: Дан пешачења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас претежно сунчано и топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА