19.8 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

WEBIZ EDUKACIJA NA ZLATIBORU: UČIONICA SA NAJBOLJIM POGLEDOM

forma

Od 16. do 18. juna u hotelu Palisad na Zlatiboru održava se Webiz edukacija – edukativni program za poslovne ljude koji žele da svoje poslaovanje unaprede uz pomoć interneta i digitalnih tehnologija. Prošle godine Webiz na Zlatiboru posetilo je preko 150 poslovnih ljudu, a organizatori se nadaju da će ove godine odaziv ljudi iz Zapadne Srbije biti još veći. Webiz edukacija ove godine ima još kvalitetniji program, a predavači su ponovo najveći stručnjaci digitalnog marketinga u zemlji i regionu.

– Kao i prošle godine, pripremili smo dva programa koji će se odvijati paralelno u dve sale. U jednoj sali pričaće se o inovacijama u digitalnom marketingu i na društvenim mrežama, a drugi program biće posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu. Slušaoci mogu, u zavisnosti od ličnih afiniteta da izaberu koja će predavanja pratiti. – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

D

Program posvećen inovacijama u digitalnom marketingu činiće predavanja o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i drugim aktuelnim temama. Neki od predavača biće Vladimir Zarić(Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing
konsultant), Goran Mirković (FourDots), Svetozar Krunić (Active Collab), Branislav Grković(Njuz.net) i drugi. Teme predavanja na programu posvećenom digitalu u turizmu biće korišćenje društvenih mreža u turizmu, važnost e-mail marketinga u svrhu promocije turističkih potencijala, brendiranje turističkih proizvoda i usluga itd. Predavači ovog programa biće stručnjaci digitalnog marketinga usko specijalizovani za oblast turizma – Sandra Vlatković, Miloš Gajič, Ivana Drecun, Milica Šćepanović i drugi.

Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

– Važan i neizostavan deo naših događaja je međusobno upoznavanje i povezivanje posetilaca sa predavačima, predstavnicima kompanija, marketinških agencija, partnera. Na Webiz poslovnim edukacijama se dosta pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju – networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećine itd. Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, puno znače i poslovni kontakti koje naši učesnici ostvare na Webizu. Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla