17.7 C
Uzice
април 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

WEBIZ EDUKACIJA NA ZLATIBORU: UČIONICA SA NAJBOLJIM POGLEDOM

forma

Od 16. do 18. juna u hotelu Palisad na Zlatiboru održava se Webiz edukacija – edukativni program za poslovne ljude koji žele da svoje poslaovanje unaprede uz pomoć interneta i digitalnih tehnologija. Prošle godine Webiz na Zlatiboru posetilo je preko 150 poslovnih ljudu, a organizatori se nadaju da će ove godine odaziv ljudi iz Zapadne Srbije biti još veći. Webiz edukacija ove godine ima još kvalitetniji program, a predavači su ponovo najveći stručnjaci digitalnog marketinga u zemlji i regionu.

– Kao i prošle godine, pripremili smo dva programa koji će se odvijati paralelno u dve sale. U jednoj sali pričaće se o inovacijama u digitalnom marketingu i na društvenim mrežama, a drugi program biće posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu. Slušaoci mogu, u zavisnosti od ličnih afiniteta da izaberu koja će predavanja pratiti. – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

D

Program posvećen inovacijama u digitalnom marketingu činiće predavanja o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i drugim aktuelnim temama. Neki od predavača biće Vladimir Zarić(Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing
konsultant), Goran Mirković (FourDots), Svetozar Krunić (Active Collab), Branislav Grković(Njuz.net) i drugi. Teme predavanja na programu posvećenom digitalu u turizmu biće korišćenje društvenih mreža u turizmu, važnost e-mail marketinga u svrhu promocije turističkih potencijala, brendiranje turističkih proizvoda i usluga itd. Predavači ovog programa biće stručnjaci digitalnog marketinga usko specijalizovani za oblast turizma – Sandra Vlatković, Miloš Gajič, Ivana Drecun, Milica Šćepanović i drugi.

Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

– Važan i neizostavan deo naših događaja je međusobno upoznavanje i povezivanje posetilaca sa predavačima, predstavnicima kompanija, marketinških agencija, partnera. Na Webiz poslovnim edukacijama se dosta pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju – networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećine itd. Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, puno znače i poslovni kontakti koje naši učesnici ostvare na Webizu. Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od četvrtka 11. aprila zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Banjičke ulice, autobusi će saobraćati izmenjenom trasom

Oglasna Tabla

Direktor za proizvodnju energije Mikajilo Zlojutro: „Nivo vode u jezeru u dozvoljenim granicama, a klizišta na mestima gde kuće ne bi smele biti“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gost emisije „Emisija „Aktuelno“ OT gospodin Arno Gujon

Oglasna Tabla