OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Web poslovanje, Crowdfunding, Roditelji gejmera i bezbednost na Internetu

Udruženje “RAZVOJ UE”uz podršku grada Užica,  treću godinu zaredom organizuje konferenciju WWW (Web West Weekend) koja je posvećena razvoju informacionih tehnologija, kao trenutno najperspektivnijoj grani razvoja u Srbiji i svetu.

WWW slika

U odnosu na prethodne godine, ove 2018. smo promenili mesto i dinamiku događaja.

Verujući da je Visoka škola strukovnih studija pravo mesto da studenti devet studijskih programa budu u centru zbivanja maksimalno smo im se približili, pa su za održavanje WWW odabrani kabineti 109 i 205.

Zbog fleksibilnosti vremena predavača događaj smo  podelili u četiri dana, želeći tako i da maksimlno privučemo i zadržimo pažnju potencijalnih slušalaca.

O temama i predavačima na Web West Weekend 2018.

Google Analytics je kompas za praćenje i analiziranje web stranice, naročito za one koji planiraju ili se već bave e-commercom. Prema podacima koji se mogu iščitati iz Analyticsa lako se dolazi do podataka ko su posetioci (godine, pol, lokacija itd.), šta traže na stranici, kako su vas pronašli, koliko se često vraćaju, al i mnoge druge informacije. Na trećem Web West Weekend-u praktične primere na ovu temu u ponedeljak, 22. oktobra (od 12 do 13, 30) u kabinetu 109, prezentovaće Darko Videnov iz Subotice koji je dugo aktivan učesnik online tržišta, najviše u oblasti Internet trgovine.

Ako imate ideje, ali ne i način da ih unovčite Crowdfunding predstavlja alternativni model finansiranja ideja, proizvoda i kampanja, kroz koji se mogu obezbediti sredstva u ranim fazama razvoja ideje ili projekta. Verujte da dobra ideja može da zainteresuje da je finansira i neko sa drugog kraja sveta, poručuje Vladica Jovanović, izvršna direktorka agencije Brodoto koja će o ovome govoriti na Visokoj školi strukovnih studija u Užicu, u utorak 23. oktobra 2018. od 12 časova do 13 časova i 30 minuta u kabinetu 109.

Milica Crkvenjakov, gejm dizajnerka i spisateljica iz Novog Sada, kroz projekat Roditelji gejmerapokušava da premosti jaz između roditelja koji ne razumeju gejming i njihove dece koja igraju igrice. Ukoliko na obostrano zadovoljstvo želite da budete deo gejmerskog života svoje dece, dođite da poslušate Milicu i potražite praktičan savet u sredu, 24. oktobra od 16 do 17 časova i 30 minuta na Visokoj školi strukovnih studija u kabinetu broj 205.

Srbija je polovinom prošle godine usvojila strategiju o sajber bezbednosti, u kojoj piše da bi se cilju zaštite i sugurnosti podataka svakog pojedinca na Internetu, trebalo raditi na obrazovanju građana o ovome. Zašto je u vremenu u kome živimo važna sajber bezbednost i kako da budemo sigurni na Internetu, na trećem Web West Weekend-u sve zainteresovane u petak, 26. oktobra (13 do 14,30) u kabinetu 205  upoznaće Milorad Murić, predavač na Visokoj školi strukovnih studija.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

41. sednica Skupštine grada Užica: Usvojen drugi ovogodišnji rebalans gradskog budžeta

Oglasna Tabla

Užice dobija jedinstveno upravno mesto

Oglasna Tabla

Od 1. juna nove mere: Dozvoljena javna okupljanja do 1.000 ljudi, test na antitela 1.200 dinara

Oglasna Tabla

Kako će izgledati kraj školske godine u Srbiji

Oglasna Tabla

Nova odluka kriznog štaba: Tiče se testa na antitela i masovnih okupljanja!

Oglasna Tabla

Aleksandar Cvetić i Nikola Vučković i dalje će igrati u GFK Sloboda

Oglasna Tabla

U Zlatiborskom okrugu dva nova slučaja pozitivna na korona virus

Oglasna Tabla

Nastavlja se testiranje na imunitet širom Srbije: Još pet zlatiborskih porodica se uključilo u važnu epidemiološku studiju

Oglasna Tabla

Ona je jedina žena zdravičarka u zlatiborskom kraju: Budimka iako slepa, nije odustala od srpske tradicije i običaja (FOTO)

Oglasna Tabla