15.4 C
Uzice
март 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

VUKOVCI PORUČILI: AKO TREBAMO UŽICU VRATIĆEMO SE (VIDEO)

U Gradskom kulturnom centru održan je tradicionalni prijem za Vukovce osnovnih i srednjih užičkih škola ,đake generacije i nagrađene učenike na republičkim takmičenjima.Ove godine ima 109 nosilaca diplome Vuk Karadžić,68 u osnovnim i 41 u srednjim školama u Užicu.

Grad Užice stipendira najbolje učenike i studente,a obaveza grada je i podrška projektima koji obezbeđuju njihov bolji rad i napredak,rekao je zamenik gradonačelnika Nemanja Nešić i  istakao da gradsko rukovodstvo ulaže napore da uredi stvari po meri potreba Užica i mladih Užičana.

„Verujemo da smo na dobrom putu i da ćemo u bliskoj budućnosti imati vidljive rezultate i pokazatelje,koji će sve vas koji nastavljate školovanje u drugim gradovima vratiti u Užice.Vaše znanje treba da u budućnosti bude najveća podrška razvoju grada“,naglasio je Nešić.

U ime nosilaca diplome Vuk Karadžić govorio je Ivan Kukrkić.

„U ime svoje generacije zahvalio bih se svim osnovnim školama gde smo stekli svoja prva obrazovanja,srednjim školama u kojima smo proširili svoja znanja i naučili kako da budemo budući intelektualci,roditeljima koji su nas naučili da budemo dobri ljudi i gradu koji je nagradio naš uspeh.Idemo na fakultete,a ako budemo gradu potrebni i pozove nas mi ćemo se vratiti“,poručio je Kukrkić.

Izvor: zoomue.rs
Foto:Dragan Karadarevic
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Drži pekaru i deli sirotinji besplatno! Sale naklon do poda za ovaj gest

Oglasna Tabla

Crkva Svetog Ahilija Arilje

Oglasna Tabla

Porodica iz Kosjerića već tri generacije POŠTUJE NEOBIČAN ZAVET i uspomenu na čoveka kog nikada nisu upoznali, a sve zbog MOLBE JEDNE ŽENE

Oglasna Tabla