ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Временска прогноза за понедељак 2. октобар

У Србији ће данас после хладног јутра и краткотрајне магле бити претежно сунчано уз малу или умерену облачност, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар ће бити слаб и умерен северни, на истоку и у брдско-планинским пределима повремено и јак. Јутарња температура биће од шест до 16, а највиша дневна од 22 до 26 степени Целзијуса.

У Београду ће после хадног јутра бити претежно сунчано, после подне уз мали или умерену облачност. Ветар ће бити слаб и умерен северни. Јутарња температура биће од 10 до 13, највиша дневна око 23 степена.

Релативно поволјна биометеоролошка ситуација за већину хроничних болесника. Опрез се саветује особама са кардиоваскуларним проблемима. Метеоропатске реакције су могуће у форми реуматских болова и променлјивог расположења.

У уторак након врло свежег јутра, током дана сунчано и топлије него у понедељак. Ветар слаб јужни и југоисточни, у подунављу умерен. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од 6°Ц до 13°Ц, а максимална од 25°Ц до 28°Ц. Увече суво. У среду топло уз сунчане периоде, а поподне долази до умереног наоблачења са северозапада уз малу шансу за ретку појаву краткотрајне кише крајем дана и у ноћи ка четвртку. Од четвртка до недеље мало свежије са сунчаним периодима.

Курир

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА