ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Временска прогноза за понедељак, 12. фебруар 2024.

Свежије, али ће температура и даље бити изнад просека. Центар циклона премешта се преко Балканског полуострва и доносиће Србији местимично кишу, док ће на високим планинама падати снег. Уместо југозападног, успоставља се северозападно струјање па ће бити 6 до 8 степени хладније. Ујутру од 5 до 10, највиша дневна од 11 до 16 степени. И у Београду сутра без јаког ветра. Повремено киша и темпераутура до 14 степени.

12.02.2024. Понедељак: Претежно облачно и хладније, али и даље са температурама изнад просека, местимично с кишом, понегде и краткотрајним пљуском, а на високим планинама са снегом. Падавине ће у већини крајева бити слабог интензитета. Дуваће слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни ветар, који ће ујутро на северу и западу, а током дана и у осталим крајевима бити у скретању на западни и северозападни уз краткотрајно појачање. Најнижа температура од 5 до 10, највиша дневна од 11 до 16 степени.

13.02.2024. Уторак: Претежно облачно и још мало хладније, местимично с кишом. На високим планинама снег. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, у планинским пределима источне Србије са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 4 до 8, а највиша од 10 до 14 степени.

14.02.2024. Среда: На северу променљиво облачно и суво, у осталим пределима умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом. На високим планинама је могућ слаб снег. Ветар слаб до умерен северозападни, у планинским пределима источне Србије повремено јак. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 9 до 13 степени.

15.02.2024. Четвртак: Променљиво облачно и суво време са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 9 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 16.02. до 20.02.2024.)

Променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. У већини места биће суво, понегде уз слаб јутарњи мраз. Падавине ће бити ређа појава, док се крајем периода очекују у свим крајевима.

РТС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА