ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Временска прогноза за 2. јануар 2024.

02.01.2024. Уторак: У већем делу земље умерено облачно са сунчаним интервалима, а само ће се још ујутру и пре подне на југозападу, југу и југоистоку земље задржати облачно местимично са кишом. Вета слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 10 до 14 степени.

03.01.2024. СредаНово наоблачење са кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, у Војводини и планинским пределима повртемено и јак западни и југозападни. Најнижа температура од 1 до 8, а највиша од 8 до 15 степени.

04.01.2024. Четвртак: Умерено до потпуно облачно, у већем делу земље местимично са кишом, само у јужним пределима суво. Ветар умерен, повремено и јак западни и југозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 2 до 9, а највиша од 10 до 16 степени.

05.01.2024. Петак: Претежно облачно и у већини крајева суво, само на северу Србије местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од 2 до 6, а највиша од 10 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.01. до 10.01.2024.)  
У суботу умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, док се снег очекује само на високим планинама, а у кошавском подручју и ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром који на југу Баната може имати и ударе олујне јачине. У недељу наоблачење и захлађење са кишом, на високим планинама са снегом и појачаним северозападним ветром. Увече и током ноћи ка понедељку уз пад температуре снег се очекује понегде и у нижим пределима. Почетком следеће седмице облачно и хладно време са снегом.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА